PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
SEGOR Buğday çeşidi.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="köylü" data-source="post: 717797" data-attributes="member: 988"><p><strong>Ynt: SEGOR Buğday çeşidi.</strong></p><p></p><p>ben lütfibey buğdayı ektim kurak ve kumlu bir arazide geçen yıl 400 kğ verdi buyıl aynı şartlarda 500 kğ gördü.</p><p>şuan piyasada yok ben geçen yıl bölg denemsi için almıştım 50 kğ dogru dürüst gübre ve işçilik olmadı bile mükemmel verdi.</p><p> pehlivanda aynı şartlarda 400 kğ verdi 1000m2 de</p><p> aydan hanım buyıulda çok güzeldi kuraktı 400-450 kğ verdi..</p><p></p><p>müfitbey bey le karıştırmayınız lütfibeyi kırmızı başklı ve kırmızı taneli ekmeklik bugday yarı sert bu yıl 100 dekar ekecegim lütfibeyden...kıraç ve kurak ve soguk hava şartların a süper...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="köylü, post: 717797, member: 988"] [b]Ynt: SEGOR Buğday çeşidi.[/b] ben lütfibey buğdayı ektim kurak ve kumlu bir arazide geçen yıl 400 kğ verdi buyıl aynı şartlarda 500 kğ gördü. şuan piyasada yok ben geçen yıl bölg denemsi için almıştım 50 kğ dogru dürüst gübre ve işçilik olmadı bile mükemmel verdi. pehlivanda aynı şartlarda 400 kğ verdi 1000m2 de aydan hanım buyıulda çok güzeldi kuraktı 400-450 kğ verdi.. müfitbey bey le karıştırmayınız lütfibeyi kırmızı başklı ve kırmızı taneli ekmeklik bugday yarı sert bu yıl 100 dekar ekecegim lütfibeyden...kıraç ve kurak ve soguk hava şartların a süper... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
SEGOR Buğday çeşidi.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt