abi ben şuan bekarım bende evlenince ne olcak dye merak ediyorum vallaİSHAK ÇAVUŞ AYDIN link=topic=81762.msg971016#msg971016 date=1423943479' Alıntı:Ben her boş kaldığımda trakkulüp deyim.Okadar çok giriyorum ki hanım git trakklulüp le evlen diyor. ;D ;D Tabii işin şakası.
Sevgili, yakışıklı ve çalışkan kardeşim MEVLAM sana ve trakklulüp ün değerli bekar üyelerine şöle kara kaşlı kara gözlü dinini geleneğini ve göreneğini bilen güzel bi eş nasip eylesin.Sevgili İbrahim ben senin bu evlenme muhabbetini takip ediyorum aynen başımdan geçti.Köyde çiftçilik yaptığım ve ailemin yanında kalmak istediğim için evlenmek için çok kapı gezdim.Sonunda Mevlam dileğimi verdi.Sen içini ferah tut inşallah ALLAH ım sanada dileğini verecektir.ibrahim_11 link=topic=81762.msg971173#msg971173 date=1423959787' Alıntı:abi ben şuan bekarım bende evlenince ne olcak dye merak ediyorum valla
sağol abi ALLAH razı olsun inşallah bizede nasip ederİSHAK ÇAVUŞ AYDIN link=topic=81762.msg971556#msg971556 date=1424033519' Alıntı:Sevgili, yakışıklı ve çalışkan kardeşim MEVLAM sana ve trakklulüp ün değerli bekar üyelerine şöle kara kaşlı kara gözlü dinini geleneğini ve göreneğini bilen güzel bi eş nasip eylesin.Sevgili İbrahim ben senin bu evlenme muhabbetini takip ediyorum aynen başımdan geçti.Köyde çiftçilik yaptığım ve ailemin yanında kalmak istediğim için evlenmek için çok kapı gezdim.Sonunda Mevlam dileğimi verdi.Sen içini ferah tut inşallah ALLAH ım sanada dileğini verecektir.