Satılık ramork ve arka kepçe aranıyor

Arkadaşlar istanbul civarı satılık ramork ve traktör arka kepçesi aranıyor ellerinde olanlar irtibata nurdan geçebilir ramork tek dingil ve 5 tona kadar uygundur. Modeli falan önemli değil sağlam olsun yeterli

Bir arkadaş bakarken gözüme ilişmişti. Fiyatları uygun. Şu iki ilana bakmanı öneririm.

Römork 3 ' e alınır tahminim. Uzun süre kullanıcım diyorsan kanatların saç kaplatırsın, evladiyelik olur.

http://www.sahibinden.com/ilan/is-m...rebolu-yapisi-5-tonluk-romork-154188584/detay

Şu da pulluk ve arka kepçe demiş. Ikisi 1150 ama ayrı ayrı da satış var. Tek kepçeyi 500 ' e vermesi lazım. (Ki pulluğu şu an 2500 ' den aşağı alamazsın, ihtiyacın varsa kaçırma)

http://www.sahibinden.com/ilan/is-m...mork-satilik-kepce-pluspulluk-174225778/detay

3500 ' e takım hazır.

Ynt: Satılık ramork ve arka kepçe aranıyor

Önerileriniz için sağ olun fakat o römorka o fiyat aşırı derece çok gübre dolduracağım için bana gelmez gübre suyu yola akar ve 1 senede çurur onu saç kasaya çevirmek için 750 lira daha harcayacağıma sıfır alınır :) kepçe ilgimi çekti Bi arayıp konuşayım.

Black.Boyss.37 link=topic=77408.msg914937#msg914937 date=1409239322' Alıntı:
Önerileriniz için sağ olun fakat o römorka o fiyat aşırı derece çok gübre dolduracağım için bana gelmez gübre suyu yola akar ve 1 senede çurur onu saç kasaya çevirmek için 750 lira daha harcayacağıma sıfır alınır :) kepçe ilgimi çekti Bi arayıp konuşayım.

Kepçe yakın olsa benim niyetim vardi. Kalın piston, motoru yormaz. Fazla da yıpranmamış.

Romork konusunda tek söyleyebileceğim Sey, 'inşallah romork fiyatlarından bilgin vardır.' demek. 5 tonluk sac kasa en az 8 lira.

Bilgim var tabiki. Fakat gubrede kullanacağım için pek bakımlı olmasına gerek yok 3 4 5 tonluk orta ayar 2 2,5 arası birsey istiyorum yoksa 3 tane ramorkum daha var 1 i sıfır ayarında diğerleri gübre işinde. Büyük traktörümüzü sattığımız için 3610 fordu biraz daha fazla yoracağız. Kepçe iş yapar diyorsun yani abi daha arayamadım yarın öğlen vakti ararım inşallah

Abi bana gübre yüklesin yeter fordun lift gücü 1650 kg zaten ne kaldırabilecek ki :) kepçem vardı sıfır ayarında gübre bile yüklemedim büyük traktorume takıyorduk ama çingeneler çaldılar. İstanbulda anlaşmış olduğum 3 mandıra var bendede 3 ramork var 2 sini bırakıyorum onlar kendileri doldurunca beni arıyorlar haftada 6 traktör çıkıyor 1 ramork eksiğim var onuda tamamlayıp foordun t çekişini kurt ağzı falan yaptıracağım biraz modifiye ve bakımla yeni alacağım traktör kıvamına getirmeyi düşünüyorum hoşuma giden 60 66 lar 30 bin Tl hem yolda da gitmiyor fazla diğer tip 55 60 hp traktörler ilgimi çekmiyor hemde forddan ağım şahım Bi ustunlukleride yok 5 6 bin Tl harcayıp adam gibi toplicam 1 aydır araştırıyorum kafama göre traktör bulamadım. Tumosan 60 60 n ler var onlarda tavsiye eden olmadı fordla aynı aşağı yukarı diyorlar nasip inşallah. Sağ ol abi tavsiyelerin için 400 e bırakırsa alacağım hemen zaten istanbuldan başka Bi yere kolay kolay satamaz.