Fiyat nedir bende eskişehirliyimeskişehir merkezde bks marka az kullanılmış ara çapa uygun fiyata verilicektir ...
Teşekkürler hayırlı satışlar.ben biraz daha hesaplı 2.el düşünüyorum.sizinki sıfır daha ya4000 liraya vericem zaten cok kullanılmadı bende birtane daha var oyüzden satıyorum
Oda baya cokmus gecen yil cansaninkine konya fuarinda 7 bin verdim anlastik. Fuardan sonra nakliyeyi bana itelemeye calistilar maliyeti kurtarmiyo diye. Bende kizdim vazgectm. Konyadan bir iki firma ile gorusrum 7 unite yapmiyoruz dediler. Ama benim sordugum bu model degildi. Yanliz sizin sattiginiz fiyat gercekten uygun Alana hayirli ugurlu olsun.var 14 bin lira irtem in gordum
Eskişehir neresindesineskişehir merkezde bks marka az kullanılmış ara çapa uygun fiyata verilicektir ...
eskişehir merkezde bks marka az kullanılmış ara çapa uygun fiyata verilicektir ...
Çapa makinası ihtiyacım var, Ve bu çapa da işime yarayacak gibi ama maalesef bu fiyatlara almam imkansız, Biraz daha ucuzlarını araştırmam gerek.eskişehir merkezde bks marka az kullanılmış ara çapa uygun fiyata verilicektir ...