SATILIK BUZAĞILI HAYVAN

Arkadaşlar balıkesirde süt hayvancılığı yapıyorum hayvanlar gerçekten süper 30-45 kg arası verimde hayvanlar ev alacağım için satıyorum ve sizin oralarda piyasa nasıl biliyorsunuz piyasa pek iyi değil sizce şimdimi satayım birazdaha bekliyeyimmi yardımcı olursanız sevinirim... :S :S :S

Ynt: SATILIK BUZAĞILI HAYVAN

kredi dalgaları çıkacaksa yakın zamanda bekletin çıkmayacaksa simdi de satabilirsiniz o kadar düşük değil fiyatlar et dana 15-16 civarı düve 14- 15 civarı kesiliyo die biliyorum et fiyatı normal oldugu için hayvanlarında fiyat durumu iyi gibi.

ayna? link=topic=60124.msg653202#msg653202 date=1353756584' Alıntı:
Arkadaşlar balıkesirde süt hayvancılığı yapıyorum hayvanlar gerçekten süper 30-45 kg arası verimde hayvanlar ev alacağım için satıyorum ve sizin oralarda piyasa nasıl biliyorsunuz piyasa pek iyi değil sizce şimdimi satayım birazdaha bekliyeyimmi yardımcı olursanız sevinirim... :S :S :S

inekler hangi ırk

Bende de war düve gebeler diye biliyrum ama piyasa düşük diye satışa çıkarmadık...
nette fln bakınıyorum arada 3500 lira civarları geziyor düveler..
bence biraz daha bekle dicem ama ilersine garanti veremediğim için belki düzelmesi yazı bile bulabilir.. :S