Sağolasın teşekkür ederim. Keşke dişi kuzu dursaydı da erkeği satsaydınız suan dişi kuzu çok para ediyor. Bende bunları sarıp dişi kuzu alacağım kısmet olursa. Maşallah sende sürü çokmuş ben yeni başladım bu sene öğrenelim diye bunları yetiştirdik bakalım satarsak kısmetMasallah bereketli olsun arkadasım, burun batırmaları iyi görünüyor bazılarının. Bizde 200 tane dişi kuzu sattık geçen ay. 180 kadarda erkek kuzumuz vardı onları satmadık hala duruyor toklu oldular. İnsallah 12. Aydan önce satacagız içeri girmeden önce.
Irak a gideceğini bilmiyorum da dişi kuzu mevsimsel olarak bu zamanda çok para ediyor burda. Kurbana kadar erkek sonra dişiye dönüyor milletBereketli olsun.
Dişi para ediyor çünkü ırağa 15 bin kuyruklu koyun gidecek şuan toplanıyor
Maşallah ! Güzel gözüküyor. Sanki Gömürgen'in koyunları gibi...Ekli dosyayı görüntüle 51775Ekli dosyayı görüntüle 51776Ekli dosyayı görüntüle 51777Ekli dosyayı görüntüle 51778Ekli dosyayı görüntüle 51779Ekli dosyayı görüntüle 51780Ekli dosyayı görüntüle 51781Ekli dosyayı görüntüle 51782Ekli dosyayı görüntüle 51783Yetiştirmiş olduğum kuzular satılıktır 60 adet 40 tane kadarı koçluk olur fizik olarak süper a kalite toklular. Sivas Şarkışla
Sağolun gelişim güzel merayı daha iyi değerlendiren bence bundan iyisi yok..Maşallah ! Güzel gözüküyor. Sanki Gömürgen'in koyunları gibi...
Bizede ince kuyruk farklı geliyor abi kuyruk yağının güzel bir fiyatı varMaşallah değişik ırk , kuyruklu koyunlar
Bize farkli geliyor