PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Sarı pas
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="pyrzmc" data-source="post: 1449624" data-attributes="member: 77792"><p>Şu yazılanları üzülerek okuyorum gerçekten hepimiz çok biliyoruz gerçekten hiç birşey bilmiyor muşuz ? Atıyorsunuz bir marka etken madde strobin grubu mu flutrael grubumu spor grubu mu insan alır eline etken maddeye bakar ya şu ana kadar paylaşan herkes marka paylaşmak dışında birşey yapmamış üzüldüm. Birinci madde alacağınız ilaca karar verirken ziraatçınız size şu ilaç derken mesela soligor 3 aktif maddelidir ne madde ne işe yarar sorar insan mesela topguard 2 etken maddelidir sorar ya insan mesela opremax 2 etken maddelidir sorar ya ne biliyim ot ilacına bilmem ne ilacına SP nedir EC nedir sorar insan bu ne demek solvent ne demek. Biz bu forumda bilgiliyiz diye dolaşıyoruz abi KLAVYE delikanlısı dışında değilmişiz yazılanlara bak şaka gibi . Ben o marka sen bu marka . Gençler yazdıklarınız strobin gurubu ilaçlar bir nevi horman ve verime katkısı düşündüğünüz kadar olmayacak tedavi diye bir etkisi çok zayıf yeşil görünecek fotosentez yaptıracak . Hiç bir pas ilacı tedavi etmez unutun lütfen bunu strobin temalı ilaçlar sadece yeşil yüzey yaparak fotosentez için destek olur sizin yerinizde pas varsa ve 10 gün pas oldu ise verim düşer . Ya yıllardır söylenen bildiğimiz şeye niye ihanet edersiniz ki buğday yaprak bayrağını çıkardığında PAS ilacı atılır marka model etken madde fark etmez. Pas olsun yada olmasın BUĞDAY BAYRAK YAPRAĞINI ÇIKARDIĞINDA PAS ATILIR. hiç bir pas ilacı pasın verdiği kayıbı yerine koymaz sadece durdurur arkadaşlar tedavi diye bir süreç yoktur . Pas ilacı grip aşısını Kasım ayında olup kış aylarını grip olmadan ayakta geçirmek gibi birşeydir . Çok yazdım laf ettim size özür dilerim 29-30 Nisan'da soligor 3 etken maddeli pas ilacı olan yerlere leke yokken strobin grubu 15 Mayıs'ta topguard pas ilacı atıldı bu hayatta ihanet edemeyeceğimiz tek şey topraktır ondan medet umar ona döneriz cebinizden çıkacak her yatırımı toprak destekler ucuzunuza 10 verir gönülden geleninize doğru pahalı ilaç tohum gübrenize 100 verir. Kardeş kardeşten bulamaz toprağa verdiğini bunu sakın unutmayın iyi hizmet malın başında durmak bize kazandırır</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="pyrzmc, post: 1449624, member: 77792"] Şu yazılanları üzülerek okuyorum gerçekten hepimiz çok biliyoruz gerçekten hiç birşey bilmiyor muşuz ? Atıyorsunuz bir marka etken madde strobin grubu mu flutrael grubumu spor grubu mu insan alır eline etken maddeye bakar ya şu ana kadar paylaşan herkes marka paylaşmak dışında birşey yapmamış üzüldüm. Birinci madde alacağınız ilaca karar verirken ziraatçınız size şu ilaç derken mesela soligor 3 aktif maddelidir ne madde ne işe yarar sorar insan mesela topguard 2 etken maddelidir sorar ya insan mesela opremax 2 etken maddelidir sorar ya ne biliyim ot ilacına bilmem ne ilacına SP nedir EC nedir sorar insan bu ne demek solvent ne demek. Biz bu forumda bilgiliyiz diye dolaşıyoruz abi KLAVYE delikanlısı dışında değilmişiz yazılanlara bak şaka gibi . Ben o marka sen bu marka . Gençler yazdıklarınız strobin gurubu ilaçlar bir nevi horman ve verime katkısı düşündüğünüz kadar olmayacak tedavi diye bir etkisi çok zayıf yeşil görünecek fotosentez yaptıracak . Hiç bir pas ilacı tedavi etmez unutun lütfen bunu strobin temalı ilaçlar sadece yeşil yüzey yaparak fotosentez için destek olur sizin yerinizde pas varsa ve 10 gün pas oldu ise verim düşer . Ya yıllardır söylenen bildiğimiz şeye niye ihanet edersiniz ki buğday yaprak bayrağını çıkardığında PAS ilacı atılır marka model etken madde fark etmez. Pas olsun yada olmasın BUĞDAY BAYRAK YAPRAĞINI ÇIKARDIĞINDA PAS ATILIR. hiç bir pas ilacı pasın verdiği kayıbı yerine koymaz sadece durdurur arkadaşlar tedavi diye bir süreç yoktur . Pas ilacı grip aşısını Kasım ayında olup kış aylarını grip olmadan ayakta geçirmek gibi birşeydir . Çok yazdım laf ettim size özür dilerim 29-30 Nisan'da soligor 3 etken maddeli pas ilacı olan yerlere leke yokken strobin grubu 15 Mayıs'ta topguard pas ilacı atıldı bu hayatta ihanet edemeyeceğimiz tek şey topraktır ondan medet umar ona döneriz cebinizden çıkacak her yatırımı toprak destekler ucuzunuza 10 verir gönülden geleninize doğru pahalı ilaç tohum gübrenize 100 verir. Kardeş kardeşten bulamaz toprağa verdiğini bunu sakın unutmayın iyi hizmet malın başında durmak bize kazandırır [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Sarı pas
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt