PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Şanzumanlı Hububat ekim makinesi tohumu toplu atma sorunu(trakya bölgesi)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Mustafaşahin" data-source="post: 1443173" data-attributes="member: 81902"><p>Şanzımanlıda ters çevirsende aynı yöne döner güngör 2004 17li var bende ara bölmeli baltalar dolarsa tıkanıklık yapar toplu döker şanzımanlı makinayı ayarlamadan önce sona kadar açıp ayar kolunu vurdurun yapraklar boşa çıksın sonra ayar yapın şanzımanlı makinada üncelik iri tohumda dahil farklı kg larda atar pehlivan 25 kg ayarıyla gelibolu ektim 38 kg attım 20 kg ayarında 25 atıyor her toğumumun ayarı farklıdır hassas kantar yada makinanın yanında teker e göre ayarlama var 17 li 26 turda 100m2 atar hassa kantarla tartılıp sıfır ayarı yapılır gram fazla ekaik atmaz başlarda dönerken dahil teker boştayken dönmez çok serttir şanzıman yayları 18 senedir kullanıyorum güngör işi beceriyor kurt irtem altınay kaliteli işçilik yapıyor yenilersem ileride tektirar güngör alırım gübresiz</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mustafaşahin, post: 1443173, member: 81902"] Şanzımanlıda ters çevirsende aynı yöne döner güngör 2004 17li var bende ara bölmeli baltalar dolarsa tıkanıklık yapar toplu döker şanzımanlı makinayı ayarlamadan önce sona kadar açıp ayar kolunu vurdurun yapraklar boşa çıksın sonra ayar yapın şanzımanlı makinada üncelik iri tohumda dahil farklı kg larda atar pehlivan 25 kg ayarıyla gelibolu ektim 38 kg attım 20 kg ayarında 25 atıyor her toğumumun ayarı farklıdır hassas kantar yada makinanın yanında teker e göre ayarlama var 17 li 26 turda 100m2 atar hassa kantarla tartılıp sıfır ayarı yapılır gram fazla ekaik atmaz başlarda dönerken dahil teker boştayken dönmez çok serttir şanzıman yayları 18 senedir kullanıyorum güngör işi beceriyor kurt irtem altınay kaliteli işçilik yapıyor yenilersem ileride tektirar güngör alırım gübresiz [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Şanzumanlı Hububat ekim makinesi tohumu toplu atma sorunu(trakya bölgesi)
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt