İyi calismalar daha önceden de iletişime gecmistim servisime bazı sıkıntılardan bahsettim fakat düzelir dedi şuan traktorum şanzıman kitledi traktorum takviye farketmeksizin 1. Ve 2.vitese zor geçiyordu debraj telinden dedi değiştirmedi de sonra 2-4 ve 2-3viteslerinde sanzimandan ses geliyordu söyledim o düzeltecek dedi hatta bozulduğu bugün sürerek getirmemi istedi bende satın aldığım firmayı aradım onlar geleceklerini söylediler hatta şanzıman zorlamasindan önceden beri şanzıman gövdesi isiniyordu bunuda soyledim taki dün akşama kadar şimdi takviye bir ve ikide yürümüyor ucte ses geliyor şimdi sadece şanzıman parçaları değişse gövdede milimetrik genişlemeler yüzünden ben yine sonrasında sıkıntı yasayacagim aldigima pişman oldum aldığından beri servis ve sıkıntıları bitmedi Elektirik arızası yüzünden sürekli arka ampuller degistiriyorum yaniyo ve kendi cebimden güya yeni Elektirik tesisatı için sipariş çekti hep öğle söylüyor elektiriğe bakmadığı için onları cebimden odedim traktör onceden olduğundan fazla duman atıyor dedim pompada sıkıntı olabilir diye aynı şekilde yakitida artmıştı çünkü bu model duman atar dedi hala bekliyorum aynı şekilde yetkili satıcıya da bunları bildirdim hatta telefonlada aradım genel merkezi sonra çift cekere geçtiğinde de çok fazla ses yapmaya başladı birde bir aydır kuyruk mili devrede değilken dönüyor en basiti hava kompresorunu sadece traktör çalışırken kullanabiliyom anında havayı kaciriyokaciriyo çünkü birde hidrolik var tabi o oks uç aydır bozuk takilmadu ve birde titreme başladı ben milletin söylediklerini onemsemedim milli traktor kullanacağım dedim ama pişman oldum ama hala kimseye birşey demiyorum duzelecegi umuduyla ve bunlar gibi küçük birsuru sorunu var korkuyorum bu sorunlar garanti bitince nekadar daha fazlası olacak diye şimdi ne yapmalıyım şuan bekliyorum yarın gelecekler para iadesi yapıp veriyolarmi bunlar mahkeme falan ugrasmalimiyim çünkü eminim sonrasında aynı sıkıntıları yasayacagim bir sene var daha garantisini n bitmesine dokuzyuz saatte