Merhaba arkadaşlar. Yine bir haftasonu kaçamağı yapıp Tekirdağ ' a geldim. 2 günlük tatilde ilaç ve gübrenin dibine vurduk pazartesi yağmur beklendiğinden iki traktör birden ilaç attık. Böyle acil durumlar için eski ilaç makinesini de büyütüp 1 tonluk depo koyduk.Ama ikisi de 1100 lt civarı su alıyor. İlk gün kalan üreleri,bitince nitratları attık kanolalardan başlayarak,haftaiçi de babamlar nitratlara başlıcaklarmış. Buğdaylar ve kanolalar gerçekten bu sene güzel duruyorlar. Kanolalar da çiçek açmaya başladılar ufaktan. 2-3 hafta sonra her taraf sapsarı olacak. Yine bir tekirdağ kaçamağı yapıp onları da fotoğraflıcam inşallah. Şimdilik yeşil ağırlıklı görüntüler var. İyi seyirler. Teşekkürler
Arkamızda 5 ton üre,yollardayız.Cumartesi günü
İlk çuvalları açtık.Sameyi bekliyoruz. Birçok arkadaş forumda paylaşım yapıyor ama yüzleri hiç tanımıyoruz. Burda kötü çıkmışım ama koyayım dedim yine de
Komşu köy içinde rastgele bi boş araziye çektim bekliyorum
Ve asıl tarlalara geldik.
Daha 99 yılında kabinde sunroofu standart yapmış adamlar. Şimdiki markalar bilmem kaç euro istiyo bi 50x30 cam için.Ayıp
Çok seviyorum şu motoru be. Sizler için bi hızlanma ses denemesi yapacaktım ama. Gopro yaratmak için peçete bulamadım. Üzgünüm karış-*-s
Golia cinsi buğdayımız. Kısa ve erkenci bir çeşittir. Her sene belli bi miktar ekeriz. En erken bu olur.Hemen hemen arpalarla oluyor. Erken biçip hem yağmurlardan koruyoruz hem de hasat yükünü hafifletiyoruz. Verimi de efsane.Rekor 700 kilo civarı
Bunlar da ziraat odasının denemeleri. Rica ettiler.Ektik bikaç parsel.
Ve Same göründü!
Babam biraz büyük geliyor motora da. Neyse
Bu mesafeden bile gübreler çarpınca acıtıyor
285 gübre ikmali için geldi.
Pazar sabahı. Hava kapalı. Yağmur tehlikesi var. Ama ilaç atmak zorundayız. Hardallar büyüyor yoksa.5 ton suyla yollardayız.
285 de ilaç atacak.
1 ton suyla beraber makine biraz zorluyor 285 ' i. Önleri gezdiriyor su azalana kadar
Ve ikisini de aynı tarlada yakalamayı başardım.285 ' e yeni su koydum.Gidiyor. Same ' nin de suyu bitti geliyor
Bir de 285 ' in videosunu çekeyim dedim.
http://youtu.be/IF6u5DYo1ZU
Arkamızda 5 ton üre,yollardayız.Cumartesi günü
İlk çuvalları açtık.Sameyi bekliyoruz. Birçok arkadaş forumda paylaşım yapıyor ama yüzleri hiç tanımıyoruz. Burda kötü çıkmışım ama koyayım dedim yine de
Komşu köy içinde rastgele bi boş araziye çektim bekliyorum
Ve asıl tarlalara geldik.
Daha 99 yılında kabinde sunroofu standart yapmış adamlar. Şimdiki markalar bilmem kaç euro istiyo bi 50x30 cam için.Ayıp
Çok seviyorum şu motoru be. Sizler için bi hızlanma ses denemesi yapacaktım ama. Gopro yaratmak için peçete bulamadım. Üzgünüm karış-*-s
Golia cinsi buğdayımız. Kısa ve erkenci bir çeşittir. Her sene belli bi miktar ekeriz. En erken bu olur.Hemen hemen arpalarla oluyor. Erken biçip hem yağmurlardan koruyoruz hem de hasat yükünü hafifletiyoruz. Verimi de efsane.Rekor 700 kilo civarı
Bunlar da ziraat odasının denemeleri. Rica ettiler.Ektik bikaç parsel.
Ve Same göründü!
Babam biraz büyük geliyor motora da. Neyse
Bu mesafeden bile gübreler çarpınca acıtıyor
285 gübre ikmali için geldi.
Pazar sabahı. Hava kapalı. Yağmur tehlikesi var. Ama ilaç atmak zorundayız. Hardallar büyüyor yoksa.5 ton suyla yollardayız.
285 de ilaç atacak.
1 ton suyla beraber makine biraz zorluyor 285 ' i. Önleri gezdiriyor su azalana kadar
Ve ikisini de aynı tarlada yakalamayı başardım.285 ' e yeni su koydum.Gidiyor. Same ' nin de suyu bitti geliyor
Bir de 285 ' in videosunu çekeyim dedim.
http://youtu.be/IF6u5DYo1ZU