Saman para yapar mı?

Arkadaşlar Anadolu biliyorsunuz tahıl ambarı. Son durum nedir oralarda? Saman stoğu yapmayı düşnüyorum fakat öncesinde araştırma yapıyorum.ege bölgesinde buğdaylar iyi diye duydum.son yağışlarda iç Anadolu da buğdaylarda toparlanma oldu diye düşündüğüm için kararsızım. Sizce saman para eder mi?

Ynt: Saman para yapar mı?

YYCİNAR link=topic=74641.msg878435#msg878435 date=1397200208' Alıntı:
Arkadaşlar Anadolu biliyorsunuz tahıl ambarı. Son durum nedir oralarda? Saman stoğu yapmayı düşnüyorum fakat öncesinde araştırma yapıyorum.ege bölgesinde buğdaylar iyi diye duydum.son yağışlarda iç Anadolu da buğdaylarda toparlanma oldu diye düşündüğüm için kararsızım. Sizce saman para eder mi?
Bu gidişata göre 20-25 gün içinde net veriler ortaya çıkar

Allah bilir :D illla para eder paraya ihtiyacın yoksa satmak zorunda değilsen meşhur bi atasözümüz var sakla samanı gelir zamanı amma bi yıl sonra amma 1 ay sonra :D

Bence stok yap.İç anadolunun ekinlerinde pek hayat yok.Bizde geçen sene satmayıp stok yaptık iyiki yapmışız diyoruz şimdi.Eger böyle giderse saman fiyatları 2012 dekinide geçer.

2012 kinden daha az saman olacak trakya haric heryerde sikinti var cikmamis gec cikmis soguk vurmus yagis zaten cok az yagdi nisan mayista cok asiri bir yagis da yok.