Bellis şu an 130 lira. 100 dekarda 200 lira bin dekarda ikibin lira fark eder. Az para mı.Bellis su an 120-130 lira civarinda. Orijinali varken dekara 1-2 liradan kacmak mantiksiz gibi.
Bin dekar için çerez parası o bellis atmam daha mantıklı.Bellis şu an 130 lira. 100 dekarda 200 lira bin dekarda ikibin lira fark eder. Az para mı.
Anca Almanları kalkindirin.Bin dekar için çerez parası o bellis atmam daha mantıklı.
Bu ilaç euro üzerinden geldiği halde 130 tl ise daha kendini ispatlayamamış muadil denen ilaç 110 tl olamaz yerli olan fırsatçılık yapıyorsa yapacak bişey yok.Anca Almanları kalkindirin.
Kendini ispatlayamadigini neye dayanarak söylüyorsun. Bilgi belge tecrübe var mı? Anca ezberden salla. Her firma etken i Hindistan dan çinden getiriyor bütün ilaçlar ithalBu ilaç euro üzerinden geldiği halde 130 tl ise daha kendini ispatlayamamış muadil denen ilaç 110 tl olamaz yerli olan fırsatçılık yapıyorsa yapacak bişey yok.
Benim deneme istasyonummu var kendim denemedim. Bellisi kullanan birçok kişi var antraknozun 1 numaralı ilacı diyorlar ama safa blessi kullanan ne gördüm ne duydum bu fiyat olduğu sürece olmazda. Patateste sencor ot ilacını kullanıyoruz safanın ucuz ve genel anlamda başarılı bir ilaç. Blessdende aynısını beklerdim safa tarım iyi firma ama bu ilacın fiyatı bana göre fazla zaten forumda birçok kişi aynı tepkiyi verdi. Sonuçta yerli üretim illaki ucuz olmalı bu herşeyde böyle. Boş tartışmaları sevmiyorum söyleyeceklerim bu kadar.Kendini ispatlayamadigini neye dayanarak söylüyorsun. Bilgi belge tecrübe var mı? Anca ezberden salla. Her firma etken i Hindistan dan çinden getiriyor bütün ilaçlar ithal
Bilmediğin kullanmadığın bi ilaç hakkında niye yorum yapıyorsun o zaman. Diyorlar miyorlar mış müş. Vs.Benim deneme istasyonummu var kendim denemedim. Bellisi kullanan birçok kişi var antraknozun 1 numaralı ilacı diyorlar ama safa blessi kullanan ne gördüm ne duydum bu fiyat olduğu sürece olmazda. Patateste sencor ot ilacını kullanıyoruz safanın ucuz ve genel anlamda başarılı bir ilaç. Blessdende aynısını beklerdim safa tarım iyi firma ama bu ilacın fiyatı bana göre fazla zaten forumda birçok kişi aynı tepkiyi verdi. Sonuçta yerli üretim illaki ucuz olmalı bu herşeyde böyle. Boş tartışmaları sevmiyorum söyleyeceklerim bu kadar.