PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Rusya Ukrayna'ya Saldırırsa Buğday Fiyatları ne olur?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="toztoprak" data-source="post: 1423347" data-attributes="member: 59451"><p>Biz ülke olarak tarafsızız</p><p></p><p>Malesef batı yanlıları tutuştu sürekli ülkede ukraynayı destekleme propagandası yapmaya, sürekli bundan uzak duranlarıda Rus yanlısı ilan ederek kötülemeye çalışıyorlar, her yolu deniyorlar eğer kara şeytan batı şartlar olgunlaşırsa ülkemizden destek alacak, burdaki batı yanlılarıda olaya dalacak zemin hazırlıyorlar, ama yemezler, tarafsızlığımız bakidir kalıcıdır, işgalci güç olmak taraf tutmak bize yakışmaz.</p><p></p><p>Kızıl şeytana yardım etmediğimiz gibi kara şeytanada yardım etmiycez o kadar net.</p><p></p><p>Eğer Nato ya karşı bir alavere dalavere ile girişilecek bir durum olursaki, bunun altyapısınıda hazırlamış kara şeytan, yunanistanda ABD dedeağaca yığınak yaptı çok sayıda tank ve asker getirdi, şimdi Yunanistan medyası başladı ukraynada benim 6 vatandaşım öldürüldü diye, bu zamanla kara şeytanın yapmaya çalışacaklarını bir altyapısı ve yunanistan NATO ülkesi olduğu için devreye sokacak zemin hazılamaya çalışıyor, aynı şeyi ülkemizde yapmalarıda muhtemel görünüyor ve İnşallah olmaz ama Ukraynada hala çok sayıda yaşayan vatandaşımız var, onlardan hayatını kaybeden Türk vatandaşı olursa kara şeytan batılı güçlerin bizide olaya çekmesi olasıdır.</p><p></p><p>Bu bahsettiklerim çok tehlikeli oyunlar ve algı operasyonları ilede ve NATO da alacakları kararlar ile karadenizde yakınımızda çok şeyler olabilir, bunun sonuçlarıda vahim olabilir, hiç bu tür işlere girişmeden tarafsız kalmalı ve bir an önce anlaşma sağlanmalı ukrayna ile Rus arasında, yoksa büyük savaşlar böyle ufak tan başlar dünyayı sarar, önemli olan algılara ve kışkırtmalara kapılmamaktır.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="toztoprak, post: 1423347, member: 59451"] Biz ülke olarak tarafsızız Malesef batı yanlıları tutuştu sürekli ülkede ukraynayı destekleme propagandası yapmaya, sürekli bundan uzak duranlarıda Rus yanlısı ilan ederek kötülemeye çalışıyorlar, her yolu deniyorlar eğer kara şeytan batı şartlar olgunlaşırsa ülkemizden destek alacak, burdaki batı yanlılarıda olaya dalacak zemin hazırlıyorlar, ama yemezler, tarafsızlığımız bakidir kalıcıdır, işgalci güç olmak taraf tutmak bize yakışmaz. Kızıl şeytana yardım etmediğimiz gibi kara şeytanada yardım etmiycez o kadar net. Eğer Nato ya karşı bir alavere dalavere ile girişilecek bir durum olursaki, bunun altyapısınıda hazırlamış kara şeytan, yunanistanda ABD dedeağaca yığınak yaptı çok sayıda tank ve asker getirdi, şimdi Yunanistan medyası başladı ukraynada benim 6 vatandaşım öldürüldü diye, bu zamanla kara şeytanın yapmaya çalışacaklarını bir altyapısı ve yunanistan NATO ülkesi olduğu için devreye sokacak zemin hazılamaya çalışıyor, aynı şeyi ülkemizde yapmalarıda muhtemel görünüyor ve İnşallah olmaz ama Ukraynada hala çok sayıda yaşayan vatandaşımız var, onlardan hayatını kaybeden Türk vatandaşı olursa kara şeytan batılı güçlerin bizide olaya çekmesi olasıdır. Bu bahsettiklerim çok tehlikeli oyunlar ve algı operasyonları ilede ve NATO da alacakları kararlar ile karadenizde yakınımızda çok şeyler olabilir, bunun sonuçlarıda vahim olabilir, hiç bu tür işlere girişmeden tarafsız kalmalı ve bir an önce anlaşma sağlanmalı ukrayna ile Rus arasında, yoksa büyük savaşlar böyle ufak tan başlar dünyayı sarar, önemli olan algılara ve kışkırtmalara kapılmamaktır. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Rusya Ukrayna'ya Saldırırsa Buğday Fiyatları ne olur?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt