PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Rusya Ukrayna'ya Saldırırsa Buğday Fiyatları ne olur?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="toztoprak" data-source="post: 1423203" data-attributes="member: 59451"><p>İyi düşünüyorsun ama oturduğu yerden kimse kazanamaz,</p><p></p><p>Hadi kalk gidelim kurtaralım Ukraynayı kazanmasına yardım edelim desen adım attırmazlar girer girmez imha olursun birde Rusun resmi düşmanlığını kazanmak var,</p><p></p><p>gerilla desteği vermek içinmi gideceksin düzenli ordulara karşı, . 21, yüzyılda olacak işmi, çeçenistan örneğini verdim cahar dudayev Rusa karşı geldi dağlara çıktılar gerilla oldular dudayev sonra Aslan maşadov, Şamil basayev daha birçoğu, ama bu dünyada güçlünün dediği oluyor hep sonuçta, kadirov geldi rus yanlısı ve enson oğlu Ramazan kadirov putinin has adamı artık,</p><p></p><p> Biraz tarih bilmek ve güçlü olmadanda bişeyleri yapmanın imkansızlığını bilmek asıl güçtür. Gücün kadar nara atarsın.</p><p></p><p> Mahallenin kabadayısı her gün kahveye gelir hieeeyt varmı bana yan bakan dermiş en baş masada yerine otururmuş, sağına solunada zayıf sıskaca yalakaları işini gören iki eblek, tabi mahallelinin işinide gören saygın kabadayı gelir gelmez bir hörmet hoşgeldiniz beyim vs..</p><p></p><p>Bir gün yine gelip kahveye oturmuş hieeyt varmı bana yan bakan vs.. oturmuş, nahalleli aynı saygı hörmet vs.. o sırada mahallenin yeni yetmesi külhanbeyi çıkıp geliyor ve hiiieeeyt varmı bana yan bakan diyerek içeri girip oturuyor, kabadayı dururmu, var ulen sende kimsin diyerek pata küte bunu bir güzel sopalıyor kan revan halde gönderiyor, oturuyor başköşede masasına, yanındaki sıskalardan biri otururken bağırıyor, hiieeyt varmı bize yan bakan..</p><p></p><p>Şimdi o hesap, Ukraynanın başı zelensky sandıki avrupa ABD gelir Rusyayı döver yardım eder kendisini kurtarır, ondan sonra çıkıp onların masasına oturacak hiiieyt varmı bize yan bakan diyecek, ama daha çok bekler, onların masasına oturmak o kadar kolay değil, her işlerini göreceksin vs, önce mahallendeki kabadayıdan dayak yememeyi öğrenecekti, mahallede külhanbeyliği yapmıycaktı, Rusun gücünü sınamayacaktı,, güçlendikten sonra belki bir ihtimal ama oda güçlenecekde kafa tutacak pek bu zamanda olası değil işte...zayıfken hiç akıl işi değildi yaptığı, netekim şimdi ülkesi ve halkı işgal altında.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="toztoprak, post: 1423203, member: 59451"] İyi düşünüyorsun ama oturduğu yerden kimse kazanamaz, Hadi kalk gidelim kurtaralım Ukraynayı kazanmasına yardım edelim desen adım attırmazlar girer girmez imha olursun birde Rusun resmi düşmanlığını kazanmak var, gerilla desteği vermek içinmi gideceksin düzenli ordulara karşı, . 21, yüzyılda olacak işmi, çeçenistan örneğini verdim cahar dudayev Rusa karşı geldi dağlara çıktılar gerilla oldular dudayev sonra Aslan maşadov, Şamil basayev daha birçoğu, ama bu dünyada güçlünün dediği oluyor hep sonuçta, kadirov geldi rus yanlısı ve enson oğlu Ramazan kadirov putinin has adamı artık, Biraz tarih bilmek ve güçlü olmadanda bişeyleri yapmanın imkansızlığını bilmek asıl güçtür. Gücün kadar nara atarsın. Mahallenin kabadayısı her gün kahveye gelir hieeeyt varmı bana yan bakan dermiş en baş masada yerine otururmuş, sağına solunada zayıf sıskaca yalakaları işini gören iki eblek, tabi mahallelinin işinide gören saygın kabadayı gelir gelmez bir hörmet hoşgeldiniz beyim vs.. Bir gün yine gelip kahveye oturmuş hieeyt varmı bana yan bakan vs.. oturmuş, nahalleli aynı saygı hörmet vs.. o sırada mahallenin yeni yetmesi külhanbeyi çıkıp geliyor ve hiiieeeyt varmı bana yan bakan diyerek içeri girip oturuyor, kabadayı dururmu, var ulen sende kimsin diyerek pata küte bunu bir güzel sopalıyor kan revan halde gönderiyor, oturuyor başköşede masasına, yanındaki sıskalardan biri otururken bağırıyor, hiieeyt varmı bize yan bakan.. Şimdi o hesap, Ukraynanın başı zelensky sandıki avrupa ABD gelir Rusyayı döver yardım eder kendisini kurtarır, ondan sonra çıkıp onların masasına oturacak hiiieyt varmı bize yan bakan diyecek, ama daha çok bekler, onların masasına oturmak o kadar kolay değil, her işlerini göreceksin vs, önce mahallendeki kabadayıdan dayak yememeyi öğrenecekti, mahallede külhanbeyliği yapmıycaktı, Rusun gücünü sınamayacaktı,, güçlendikten sonra belki bir ihtimal ama oda güçlenecekde kafa tutacak pek bu zamanda olası değil işte...zayıfken hiç akıl işi değildi yaptığı, netekim şimdi ülkesi ve halkı işgal altında. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Rusya Ukrayna'ya Saldırırsa Buğday Fiyatları ne olur?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt