PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Rusya Ukrayna'ya Saldırırsa Buğday Fiyatları ne olur?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="toztoprak" data-source="post: 1423031" data-attributes="member: 59451"><p>Oyun batının oyunu zaten Rusya gücünü bilen bir ülke, fakat batı Ukraynayı kışkırtarak hem Ukraynayı hem Rusyayı savaşa iterek ekonomik zayıflığa girmelerini sağlıyor, savaş ülkelerin ekonomilerinin zayıflamasına sebep olur, batı şimdi çıkan bu savaşa ellerini ovuşturarak kıs kıs gülüyor, nasılda soktum bunları birbirine, burnumun dibinde güçlenemeyecekler artık diyerek bir taraftanda dünyaya uluslararası hukuk falan diyerek savaşın suçlusunun Rusya olduğunu göstermeye, ukraynayıda mazlum göstererek algı operasyonu yürütüyor, bu algıyı yutan dünya batının çevirdiği numaraya odaklanamıyor.Kaldıki bu iki ülke halklarıda tam olarak olayın farkında değil, farkında olsa zaten bu savaş olmazdı.</p><p></p><p> Yönetimler olarak Rusya yönetimi durumun farkında olduğu için son şans Ukrayna yönetimini savaşla dize getirmeye çalışıyor ama bu çözüm değil aslında çok tehlikeli şekilde savaşın Rusya nın kontrolünden çıkmasıyla kendiside çok zayıf bir ekonomiye gidebilir.Ukrayna yönetimi ise malum batının gazına gelerek güçsüz yönetimler sergilemekte ısrarcı oldu ve ülkesinin bölgesel durumunu dikkate alan yönetimler sergileyemediler, sonuçta zayıf olan daha çok zarar görür.</p><p></p><p> Batı Ukraynanın yönetimsel güçsüzlüğünü gördü ve kendine aşık celladına aşık yönetimleri iktidara getirmek için destekledi, batıya aşık kesimleri vaatlerle kandırarak yönetime gelmelerinide sağladı, daha sonrada Nato ya alıcaz füze yerleştiricez seni AB ye sokucaz dediler ama bunları gerçekte yapmayacaklardı tıpkı bizi AB ye almadıkları gibi Ukraynayıda almayacaklardı. Gerçekte bu vaatleri aslında bölgede hem Ukrayna Hem Rusyanın zayıf ekonomi olmasını sağlamaktı amaç, sonuç ise bu oyunu gören güçlü yönetime sahip Rusyanın ben bu oyunu bozarım demesiyle Ukraynaya girmesidir. </p><p></p><p> Rusya şimdi 2. günden başladı Ukrayna yönetimini masaya davet etmeye, gel etme eyleme, daha fazla yönetimsel şapşallığa devam etmede gel masaya diyor anlaşalım da dünyaya rezil olmayalım gör artık batının oyununu diyor. Ben eskiden olduğu gibi seninle kardeş yaşarım bu topraklarda, ama batı girerse içimize sanada banada rahat yüzü yok, gel etme eyleme diyor davet ediyor masaya, aslında başka şanslarıda yok batıdan hayır gelmez bunu batı tarafından sömürülen tüm dünya biliyor değilmi? </p><p></p><p> Şimdi batı Ukraynaya yardım etmiyor sadece ekonomik yaptırım var Rusya ya, fakat Rus işgali devam etsin Rusya karşısında güç görmesin ve Ukraynayı işgal için iyice girsin, sonra batılı güçler Ukraynaya silah göndermeye başlar, kendi askerini sokmaz, böylece savaşın ekonomik yıkımı dahada artar, olacak olan budur, yada 1-2 haftaya kalmaz Ukrayna aklını başına toplar ve Rusya ile masaya oturur gerekenleri konuşurlar savaşda biter, iki seçenekden biri var şimdi, benim tahminim oyunu görecek Ukraynadakiler ve 2 Haftaya kalmaz masaya otururlar.Ukrayna yönetimi oyunu görmez ise Suriyeden beter olur Ukrayna, Rusya kesinlikle vazgeçmez ya uyanacak Ukraynalilar yada Uyanacak, uyanmazlarsa Rusya işgali çok uzun yıllar sürdürebilir ve bunu sonucu ukrayna büyük yıkıma uğrar Rusyanın dediğine gelir, batılılarında istediği olur ekonomik zayıflama olur yıkım büyük olurukraynada ama bu ihtimali zayıf görüyorum.</p><p></p><p>KİEV illaki uyanmalıdır, ilk gün yediği sopa yetmeliydi aslında sopa kalın döve döve dize getirir Rusya, zaten batı sahip çıkamaz çıkamazda, maksadı başka çünkü.Kimse kimseye karşılıksız birşey vermez Zelensky denen lider ve yönetimi bunu bilmeli, ikide birde batıdan bizden dünyadan Rusya ya yaptırım talep edeceğine, sorunu anlamaya ve çözmeye odaklı yönetim sergilemeli, bölgede Rusya ile komşu yaşayacağını unutmamalıdır, dizini kırıp bölgede uslu oturmalı, batıya gülücükler dağıtıp onlardan yardım talep ederek batının sürekli önlerine yonca koymasını beklememelidir, bilirsiniz batı boş yere eşeğin önüne yonca atmaz..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="toztoprak, post: 1423031, member: 59451"] Oyun batının oyunu zaten Rusya gücünü bilen bir ülke, fakat batı Ukraynayı kışkırtarak hem Ukraynayı hem Rusyayı savaşa iterek ekonomik zayıflığa girmelerini sağlıyor, savaş ülkelerin ekonomilerinin zayıflamasına sebep olur, batı şimdi çıkan bu savaşa ellerini ovuşturarak kıs kıs gülüyor, nasılda soktum bunları birbirine, burnumun dibinde güçlenemeyecekler artık diyerek bir taraftanda dünyaya uluslararası hukuk falan diyerek savaşın suçlusunun Rusya olduğunu göstermeye, ukraynayıda mazlum göstererek algı operasyonu yürütüyor, bu algıyı yutan dünya batının çevirdiği numaraya odaklanamıyor.Kaldıki bu iki ülke halklarıda tam olarak olayın farkında değil, farkında olsa zaten bu savaş olmazdı. Yönetimler olarak Rusya yönetimi durumun farkında olduğu için son şans Ukrayna yönetimini savaşla dize getirmeye çalışıyor ama bu çözüm değil aslında çok tehlikeli şekilde savaşın Rusya nın kontrolünden çıkmasıyla kendiside çok zayıf bir ekonomiye gidebilir.Ukrayna yönetimi ise malum batının gazına gelerek güçsüz yönetimler sergilemekte ısrarcı oldu ve ülkesinin bölgesel durumunu dikkate alan yönetimler sergileyemediler, sonuçta zayıf olan daha çok zarar görür. Batı Ukraynanın yönetimsel güçsüzlüğünü gördü ve kendine aşık celladına aşık yönetimleri iktidara getirmek için destekledi, batıya aşık kesimleri vaatlerle kandırarak yönetime gelmelerinide sağladı, daha sonrada Nato ya alıcaz füze yerleştiricez seni AB ye sokucaz dediler ama bunları gerçekte yapmayacaklardı tıpkı bizi AB ye almadıkları gibi Ukraynayıda almayacaklardı. Gerçekte bu vaatleri aslında bölgede hem Ukrayna Hem Rusyanın zayıf ekonomi olmasını sağlamaktı amaç, sonuç ise bu oyunu gören güçlü yönetime sahip Rusyanın ben bu oyunu bozarım demesiyle Ukraynaya girmesidir. Rusya şimdi 2. günden başladı Ukrayna yönetimini masaya davet etmeye, gel etme eyleme, daha fazla yönetimsel şapşallığa devam etmede gel masaya diyor anlaşalım da dünyaya rezil olmayalım gör artık batının oyununu diyor. Ben eskiden olduğu gibi seninle kardeş yaşarım bu topraklarda, ama batı girerse içimize sanada banada rahat yüzü yok, gel etme eyleme diyor davet ediyor masaya, aslında başka şanslarıda yok batıdan hayır gelmez bunu batı tarafından sömürülen tüm dünya biliyor değilmi? Şimdi batı Ukraynaya yardım etmiyor sadece ekonomik yaptırım var Rusya ya, fakat Rus işgali devam etsin Rusya karşısında güç görmesin ve Ukraynayı işgal için iyice girsin, sonra batılı güçler Ukraynaya silah göndermeye başlar, kendi askerini sokmaz, böylece savaşın ekonomik yıkımı dahada artar, olacak olan budur, yada 1-2 haftaya kalmaz Ukrayna aklını başına toplar ve Rusya ile masaya oturur gerekenleri konuşurlar savaşda biter, iki seçenekden biri var şimdi, benim tahminim oyunu görecek Ukraynadakiler ve 2 Haftaya kalmaz masaya otururlar.Ukrayna yönetimi oyunu görmez ise Suriyeden beter olur Ukrayna, Rusya kesinlikle vazgeçmez ya uyanacak Ukraynalilar yada Uyanacak, uyanmazlarsa Rusya işgali çok uzun yıllar sürdürebilir ve bunu sonucu ukrayna büyük yıkıma uğrar Rusyanın dediğine gelir, batılılarında istediği olur ekonomik zayıflama olur yıkım büyük olurukraynada ama bu ihtimali zayıf görüyorum. KİEV illaki uyanmalıdır, ilk gün yediği sopa yetmeliydi aslında sopa kalın döve döve dize getirir Rusya, zaten batı sahip çıkamaz çıkamazda, maksadı başka çünkü.Kimse kimseye karşılıksız birşey vermez Zelensky denen lider ve yönetimi bunu bilmeli, ikide birde batıdan bizden dünyadan Rusya ya yaptırım talep edeceğine, sorunu anlamaya ve çözmeye odaklı yönetim sergilemeli, bölgede Rusya ile komşu yaşayacağını unutmamalıdır, dizini kırıp bölgede uslu oturmalı, batıya gülücükler dağıtıp onlardan yardım talep ederek batının sürekli önlerine yonca koymasını beklememelidir, bilirsiniz batı boş yere eşeğin önüne yonca atmaz.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Rusya Ukrayna'ya Saldırırsa Buğday Fiyatları ne olur?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt