PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Rusya Ukrayna'ya Saldırırsa Buğday Fiyatları ne olur?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="toztoprak" data-source="post: 1422891" data-attributes="member: 59451"><p>evet 15 gün önce tahmin ettiğim şekilde gelişiyor herşey, donbas ve luhansk bölgeleri ayrı devlet yönetim olarak rusya tarafından belirlenmeye çalışılacak, Rusya bu bölgelerin yönetimini tanıdı ve şimdide yardım ederek ukraynadan ayırıp bağımsızlıklarını meşrulaştırma harekatını başlattı, bu harekatın ben çok büyük savaş haline gelmesini beklemiyorum, ukrayna güçleri rusya ya karşı gelmek için bu bölgelerde rusya ile savaşmayacak ve karşı çıkmayacaktır, çünkü buna gücü yok, sadece bu bölgelerin daha fazla büyük birer toprak parçası olmasını engellemek için askeri gücüyle sınır hattı çekilmesini sağlayabilir.</p><p></p><p> ABD açıklama yapmış Biden ölüm ve yıkımdan sadece Rusya sorumludur gibi açıklama yapmış, zaten savaş yapması beklenemezdi buna güçleri yok, Rusya tanımış olduğu bölgeler için Ukraynadan büyük toprak parçası ayırmaya kalkışırsa BM devreye girerek yeni oluşacak sınır hatlarında BM askerini görevlendirir ve rusyanın dışındaki dünyanın büyük güçleri ancak BM nezdinde bu güce destek verebilir, alenen bu bölgede Rusya ya karşı çıkış yapacak kara savaşı yapacak bir güç henüz dünyada yok malesef.[ATTACH=full]67957[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="toztoprak, post: 1422891, member: 59451"] evet 15 gün önce tahmin ettiğim şekilde gelişiyor herşey, donbas ve luhansk bölgeleri ayrı devlet yönetim olarak rusya tarafından belirlenmeye çalışılacak, Rusya bu bölgelerin yönetimini tanıdı ve şimdide yardım ederek ukraynadan ayırıp bağımsızlıklarını meşrulaştırma harekatını başlattı, bu harekatın ben çok büyük savaş haline gelmesini beklemiyorum, ukrayna güçleri rusya ya karşı gelmek için bu bölgelerde rusya ile savaşmayacak ve karşı çıkmayacaktır, çünkü buna gücü yok, sadece bu bölgelerin daha fazla büyük birer toprak parçası olmasını engellemek için askeri gücüyle sınır hattı çekilmesini sağlayabilir. ABD açıklama yapmış Biden ölüm ve yıkımdan sadece Rusya sorumludur gibi açıklama yapmış, zaten savaş yapması beklenemezdi buna güçleri yok, Rusya tanımış olduğu bölgeler için Ukraynadan büyük toprak parçası ayırmaya kalkışırsa BM devreye girerek yeni oluşacak sınır hatlarında BM askerini görevlendirir ve rusyanın dışındaki dünyanın büyük güçleri ancak BM nezdinde bu güce destek verebilir, alenen bu bölgede Rusya ya karşı çıkış yapacak kara savaşı yapacak bir güç henüz dünyada yok malesef.[ATTACH type="full"]67957[/ATTACH] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Rusya Ukrayna'ya Saldırırsa Buğday Fiyatları ne olur?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt