PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Rusya Ukrayna'ya Saldırırsa Buğday Fiyatları ne olur?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="toztoprak" data-source="post: 1421896" data-attributes="member: 59451"><p>Rusya zaten 100 bin askerini sınırı yığmış olsa dahi işgali düşünmüyorum, yeterki batılı güçler Kiev i NATO ya almasın sınırıma füze konuşlandırmasın diyor.</p><p></p><p> Rusya nın tüm meselesi bu.</p><p></p><p> Fakat Kiev inat eder NATO inat ederse askeri yığınağını yapmış işgalide yapabilir, netekim batı Ukraynayı desteklemeye devam ediyor olayı kaşıyan batılı güçler.</p><p></p><p> Bahsettiğin asker çekilme meselesi ABD nin Ukraynadaki 150 kadar Ukrayna askerine eğitim veren askerini çekiyor, ingilterede aynı şekilde askerini çekiyor, bunlar az sayıda askerler ve savaşmak için Ukraynada bulunması komik rakamlar zaten eğitimci askerler, bunların dışında Ukraynada ABD nin ve ingilterenin savaşmak için ve Ukraynayı korumak için konuşlandırdığı askeri yok zaten, sadece eğitimcileri tahliye ediyorlar, neden tahliye diyor? yüzbinlerce Rus askeri işgale başlarsa baskın yemesinler öldürülmesinler diye.</p><p></p><p> Putinin geri adım atması imkansız, burnunun dibinde NATO devleti ve füzeleri konuşlansın istemiyor olayı bu kadar net şekilde açıklıyor zaten, kırmızı çizgilerini çekmiş Rusya, buna ister uyarsınız ister uymazsınız benim sorunum değil ben istemiyorum sizde yapamazsınız, eğer olursada aba altından sopayı gösteriyor sınıra yığınağı yapmış, mesele bundan ibaret.</p><p></p><p></p><p> <a href="https://www.sozcu.com.tr/2022/dunya/rusya-ukrayna-gerilimi-putin-carsamba-gunu-isgal-edecek-6947902/" target="_blank">https://www.sozcu.com.tr/2022/dunya/rusya-ukrayna-gerilimi-putin-carsamba-gunu-isgal-edecek-6947902/</a></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="toztoprak, post: 1421896, member: 59451"] Rusya zaten 100 bin askerini sınırı yığmış olsa dahi işgali düşünmüyorum, yeterki batılı güçler Kiev i NATO ya almasın sınırıma füze konuşlandırmasın diyor. Rusya nın tüm meselesi bu. Fakat Kiev inat eder NATO inat ederse askeri yığınağını yapmış işgalide yapabilir, netekim batı Ukraynayı desteklemeye devam ediyor olayı kaşıyan batılı güçler. Bahsettiğin asker çekilme meselesi ABD nin Ukraynadaki 150 kadar Ukrayna askerine eğitim veren askerini çekiyor, ingilterede aynı şekilde askerini çekiyor, bunlar az sayıda askerler ve savaşmak için Ukraynada bulunması komik rakamlar zaten eğitimci askerler, bunların dışında Ukraynada ABD nin ve ingilterenin savaşmak için ve Ukraynayı korumak için konuşlandırdığı askeri yok zaten, sadece eğitimcileri tahliye ediyorlar, neden tahliye diyor? yüzbinlerce Rus askeri işgale başlarsa baskın yemesinler öldürülmesinler diye. Putinin geri adım atması imkansız, burnunun dibinde NATO devleti ve füzeleri konuşlansın istemiyor olayı bu kadar net şekilde açıklıyor zaten, kırmızı çizgilerini çekmiş Rusya, buna ister uyarsınız ister uymazsınız benim sorunum değil ben istemiyorum sizde yapamazsınız, eğer olursada aba altından sopayı gösteriyor sınıra yığınağı yapmış, mesele bundan ibaret. [URL]https://www.sozcu.com.tr/2022/dunya/rusya-ukrayna-gerilimi-putin-carsamba-gunu-isgal-edecek-6947902/[/URL] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Rusya Ukrayna'ya Saldırırsa Buğday Fiyatları ne olur?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt