PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Balyalama-Paketleme Ekipmanları
Rulo balya makinası kuru ot
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="mehmet çağdaş" data-source="post: 1323164" data-attributes="member: 60129"><p>Kayhan Ertuğrul da 200 kg samanda basamazsin bıçakları açtığında 200 kg yakalarsin ozamanda file almada sıkıntı yaşarsın ben yem bezelyesinde bıçaksız 226 kg ortalamayla bastım çok ta yuklenmedim ancak yeşil otun kurutularak basıldığında sabit odalilar dıştan sıkıştırma yaptığı için çok zorlarsan ufak bi nemde paket yanar değişken odalilarda sarım sistemini istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz buda paketin ortasını gevşek dışını sıkı yapar paket hava alır yanma olmaz </p><p>Ben yoncada 240 kg nün üstüne çıktım mi yanma yapıyor özellikle ilk ve son bahar biçimde fimaksi bilmiyorum kuhn biosu çok fonksiyonlu bir makina ancak risk distribütör firma ya bırakırsa 5 yıl sonra makina çöp ayni lely de olduğu gibi makina harika ancak yedek parça yok en ufak bir cıvata için makinayı yaptırırsın tercih sizin naçizane fikrim</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mehmet çağdaş, post: 1323164, member: 60129"] Kayhan Ertuğrul da 200 kg samanda basamazsin bıçakları açtığında 200 kg yakalarsin ozamanda file almada sıkıntı yaşarsın ben yem bezelyesinde bıçaksız 226 kg ortalamayla bastım çok ta yuklenmedim ancak yeşil otun kurutularak basıldığında sabit odalilar dıştan sıkıştırma yaptığı için çok zorlarsan ufak bi nemde paket yanar değişken odalilarda sarım sistemini istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz buda paketin ortasını gevşek dışını sıkı yapar paket hava alır yanma olmaz Ben yoncada 240 kg nün üstüne çıktım mi yanma yapıyor özellikle ilk ve son bahar biçimde fimaksi bilmiyorum kuhn biosu çok fonksiyonlu bir makina ancak risk distribütör firma ya bırakırsa 5 yıl sonra makina çöp ayni lely de olduğu gibi makina harika ancak yedek parça yok en ufak bir cıvata için makinayı yaptırırsın tercih sizin naçizane fikrim [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Balyalama-Paketleme Ekipmanları
Rulo balya makinası kuru ot
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt