rotovatör kullanan yardım etsin

selam arkadaşlar ben adanada oturuyorum.bugday mısır ayçiçeği ve pamuk ekiyoruz.mısırdan sonra toprağı karıştırmak için rotovatör almayı düşünüyorum ne marka önerirsiniz yerlimi iyidir yabancımı konu hakkında bilgisi olan yorum yazarsa sevinirim teşekkürler alk-*s

Ynt: rotovatör kullanan yardım etsin

tarktörün kac hb ona gere al 100 hb veya üzeri ise 3100 cm önerrrim büyük olursa cok güzgün iş cıkartır marka olarak yerli malımızı kullansanız iyi olur ama bıcak sayısıda önemli 72 bıcak 100 bıcagı olanda var adanada sönmezler cok kalitelidir konya izmir ankara yapımları var bıcak sayısı önemlidir ankara esener de 100 bıcak vardır mesela ben izmir yurdasar kullanıyorum 2400 cm 60 bıcaklı C tipi yan bıcaklı

bence en iyisi yerli malı ve 3,10 olanı ben 3,10 torunoğlu kullanıyorum kaliteden şaşma torunoğlunu araştır bence sınıfınının en iyisi

aydoğmuş70 link=topic=31070.msg263944#msg263944 date=1269525152' Alıntı:
bence en iyisi yerli malı ve 3,10 olanı ben 3,10 torunoğlu kullanıyorum kaliteden şaşma torunoğlunu araştır bence sınıfınının en iyisi
3100 de 72 bıcagı var onun ben pazarlıkta etmiştim hatta uygun fiyata vercek ama 72 bıcak çumra lılara cok sever torunoglu indirim yaptıda gercekten

torunoğlunun neresi kalite anlayamadım burda var ama dayanmıyor
kalite istiyorsan gaspardo alacaksın arıza yapacak diye aklına gelmesin tabi kalitesine göre biraz pahalı
benim burda yerli malını kötülemek veya ithalı övmek gibi lüksüm yok ama gerçek neyse o