Millet reflektor koymaya üşenir bizimki yürüyen pavyon oldu
Abi resmini bulursam atarım hemen benimkiler ucuzdu meraktan aldim olurmu diye denemek icin oldu ama daha kaliteli olsa daha guzel olur deneme yanilma yaptigim icin ucuz aldim yandakileri ama arkalar orjinal td stoplarindan tesisatta sifir cekildi eskisini attimBenim arka lambalar yaniyo yanlara nasil bisi aldin resim varda atabilirmisin
Yanları tir marketinden aldim internetten 5 tl felandi tanesi ama tekrar yapsam biraz daha keliteli alirim bana maliyeti 300u buldu stoplari orjinal aldim tesisat sifir cekildi iscilik felan hepsi 300 arasi tuttu degermi dersen bence deger cunku ana yola cikttimmi rahatlik.Malzemeleri nerden aldınız ?
Arkalar eski orjinal td stopu servise sordum onu gosterdi hosuma gitti aldim isik olayi cok fazla fren olsun sinyal olsun normal romork olanlar sanki 2.sinif malzeme gibi yansima bile yok biraz harcadik ama guzel oldu.Eline sağlık düşünceli davranışın için teşekkürler. Arka stoplar ledmi. Ben normal olandan taktım lede dönüştürecem
Bundan bendede vardi degistirdim benBen bundan taktımda hoşuma gitmedi orta sınıf bi ürünEkli dosyayı görüntüle 22459