PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Römork Yaptıracağım Tavsiye İstiyorum. Renk ve Kalite Anlamında Öneriler.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Altan0643" data-source="post: 1454318" data-attributes="member: 100654"><p>Öneriler için teşekkürler. Römorkta fren olacak boya olarak da akrilik otomobillerde kullanılan boyalardan yapılacak normalde sanayi boyası yapıyor arkadaş ta ben ufak bir fark verip daha sağlam bir boya yaptıracam. Muavin makas kullanılacak ancak genelde 4 makas görüyorduk bunda 3 makas var üst üste konmuş misal madenler üstte attığım resimdeki 8 tonluk olanda 4 makas kullanmış benimki 3 makas olacak makasların tanesi 6 ton rahat taşır dedi yapan arkadaş. 3.75/2.10/1.2 oda 9.45 m3 eder m3 ü 850 kg civarı gelir oda 8 ton silme 8.350 kg da balık sırtı buğday alır. Bizim için yeterli. 4 teker römork bizim buralar dağlık biraz daha ve ne kadar frende olsa 4 teker römork traktörü süreceği için pek kullanılmaz 8 tonda da çift dingil biraz gereksiz maliyet olacağından seçmedik ayrıca dönüşlerde çift dingil lastikleri hemen yanaktan açıyor düzgün bir dingil sistemi kullanılmazsa vs vs.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Altan0643, post: 1454318, member: 100654"] Öneriler için teşekkürler. Römorkta fren olacak boya olarak da akrilik otomobillerde kullanılan boyalardan yapılacak normalde sanayi boyası yapıyor arkadaş ta ben ufak bir fark verip daha sağlam bir boya yaptıracam. Muavin makas kullanılacak ancak genelde 4 makas görüyorduk bunda 3 makas var üst üste konmuş misal madenler üstte attığım resimdeki 8 tonluk olanda 4 makas kullanmış benimki 3 makas olacak makasların tanesi 6 ton rahat taşır dedi yapan arkadaş. 3.75/2.10/1.2 oda 9.45 m3 eder m3 ü 850 kg civarı gelir oda 8 ton silme 8.350 kg da balık sırtı buğday alır. Bizim için yeterli. 4 teker römork bizim buralar dağlık biraz daha ve ne kadar frende olsa 4 teker römork traktörü süreceği için pek kullanılmaz 8 tonda da çift dingil biraz gereksiz maliyet olacağından seçmedik ayrıca dönüşlerde çift dingil lastikleri hemen yanaktan açıyor düzgün bir dingil sistemi kullanılmazsa vs vs. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Römork Yaptıracağım Tavsiye İstiyorum. Renk ve Kalite Anlamında Öneriler.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt