PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Römork Yaptıracağım Tavsiye İstiyorum. Renk ve Kalite Anlamında Öneriler.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="alipasalierkan" data-source="post: 1454219" data-attributes="member: 6"><p>Renk olarak mat zaten soluktur. Zamanla dışarda durursa daha da soluk durur. Parlak zamanla matlaşır zaten. O yüzden parlak olması daha iyi olacaktır. Akrilik boya daha kaliteli oto boyasıdır. Daha dayanıklı ve canlıdır. Sertleştirici katılır içine ve daha sağlam olur. Fark o kadar çıkar mı bilemiyorum. Çoktandır yaptırmadım. Altına astarda atılır. Tek uygulanmaz. O yüzden astar boya da olacak. Üstüne hatta vernikte atılırsa daha da güzel olur. Ama tarım aletinde gerek yok. Çizileceği için masraf yapmaya gerek yok. Kriko olarak bu ağırlıkta bir araba için bence pistonluya pek gerek yok. Sürekli de sök tak yapmayacaksanız. Şanzımanlı büyük krikolar 5 tonu kaldırmaya rahatlıkla yeter diye düşünüyorum. Madenlerin çamurluğu daha güzel durmuş. Römorka branda için sandıkta ekletirseniz güzel olur. Her zaman arabanın yanında durur. Yanlara 3M sarı reflektörde koydurun hazır olurken. Arkayada kırmızı. Hatta elektrik tesisatı da çektirin madem yaptırıyorsunuz. Yanlara 3 er sarı marker lamba, arkaya da led stop lambası güzel olur. İki tane de reflektör koydurursunuz üçgen arkaya. Üste geçmeli üçgen madenlerdeki gibi branda çatısıda yaptırın. Boş olsa bile içine branda çekince kolay kolay su dolmaz. Yan kapaklara da çekme kulpu yaptırın. Sıkışırsa elle asılmaya kulp olsun. Arka ilave de alttaki hiç olmazsa üste açılabilir olsun. Öbür türlü tepeye yanaşınca mal ilaveyi şişiriyor. Menteşeli sistem olursa yukarı açılır yük binmez. Komple o sistem olsa daha iyi olur hem kapak hem ilaveler birbirine bağlı menteşeli.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="alipasalierkan, post: 1454219, member: 6"] Renk olarak mat zaten soluktur. Zamanla dışarda durursa daha da soluk durur. Parlak zamanla matlaşır zaten. O yüzden parlak olması daha iyi olacaktır. Akrilik boya daha kaliteli oto boyasıdır. Daha dayanıklı ve canlıdır. Sertleştirici katılır içine ve daha sağlam olur. Fark o kadar çıkar mı bilemiyorum. Çoktandır yaptırmadım. Altına astarda atılır. Tek uygulanmaz. O yüzden astar boya da olacak. Üstüne hatta vernikte atılırsa daha da güzel olur. Ama tarım aletinde gerek yok. Çizileceği için masraf yapmaya gerek yok. Kriko olarak bu ağırlıkta bir araba için bence pistonluya pek gerek yok. Sürekli de sök tak yapmayacaksanız. Şanzımanlı büyük krikolar 5 tonu kaldırmaya rahatlıkla yeter diye düşünüyorum. Madenlerin çamurluğu daha güzel durmuş. Römorka branda için sandıkta ekletirseniz güzel olur. Her zaman arabanın yanında durur. Yanlara 3M sarı reflektörde koydurun hazır olurken. Arkayada kırmızı. Hatta elektrik tesisatı da çektirin madem yaptırıyorsunuz. Yanlara 3 er sarı marker lamba, arkaya da led stop lambası güzel olur. İki tane de reflektör koydurursunuz üçgen arkaya. Üste geçmeli üçgen madenlerdeki gibi branda çatısıda yaptırın. Boş olsa bile içine branda çekince kolay kolay su dolmaz. Yan kapaklara da çekme kulpu yaptırın. Sıkışırsa elle asılmaya kulp olsun. Arka ilave de alttaki hiç olmazsa üste açılabilir olsun. Öbür türlü tepeye yanaşınca mal ilaveyi şişiriyor. Menteşeli sistem olursa yukarı açılır yük binmez. Komple o sistem olsa daha iyi olur hem kapak hem ilaveler birbirine bağlı menteşeli. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Römork Yaptıracağım Tavsiye İstiyorum. Renk ve Kalite Anlamında Öneriler.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt