Ynt: Renault Kadjar 1.5 dci EDC icon mu ?? Skoda Superb 1.6 TDI Style mı ?Hayırlı olsun vw nin amblemi bile prim yapıyo 1 seneye 5 bin fazlasına satılır trim sesi için bişey eklemek istiyorum abi mıncıklarsan plastik olan her parçadan ses gelir plastiğin kalitesine göre çatır çutur ötende olu ilk başlarda ses yapmayan bir plastikte olabilir ama önemli olan bağlantı noktalarındaki kalite çünkü sürekli mıncıklamıyoruz plastiği 50-60 bin km den sonra rolantide veya yolda giderken tıkırtı çıtırdı gıcırtı gelirse sinir bozucu olur passatta ihtimal vermiyorum böyle bir olay yaşanacağına yanlış anlaşılmasın sadece eklemek istedim doğancan abininde km yapmış araçları incele demesinin sebebi buydu sanırım
Ynt: Renault Kadjar 1.5 dci EDC icon mu ?? Skoda Superb 1.6 TDI Style mı ?
Hayırlı olsun vw nin amblemi bile prim yapıyo 1 seneye 5 bin fazlasına satılır
trim sesi için bişey eklemek istiyorum abi mıncıklarsan plastik olan her parçadan ses gelir plastiğin kalitesine göre çatır çutur ötende olu ilk başlarda ses yapmayan bir plastikte olabilir ama önemli olan bağlantı noktalarındaki kalite çünkü sürekli mıncıklamıyoruz plastiği 50-60 bin km den sonra rolantide veya yolda giderken tıkırtı çıtırdı gıcırtı gelirse sinir bozucu olur passatta ihtimal vermiyorum böyle bir olay yaşanacağına yanlış anlaşılmasın sadece eklemek istedim doğancan abininde km yapmış araçları incele demesinin sebebi buydu sanırım