PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Bilgi Kutusu
Rasyon Hazırlama Programı ve Kullanımı (resimli anlatım)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="entelmaganda" data-source="post: 879158" data-attributes="member: 20556"><p><strong>Ynt: Rasyon Hazırlama Programı ve Kullanımı (resimli anlatım)</strong></p><p></p><p>Yılmaz hocam bizim karma römorkunun da kantar yok . Günde iki sefer doluyor sabah ve akşam olmak üzere. Bütün hayvanlar ortak yiyor slaj ve saman karisimindan . Sağmal ineklere sıra geldiğinde ise yonca atılıyor bu şekilde yürüyor . Fakat belirsizlik var kimin ne kadar kaç kg tukettiginde.</p><p></p><p>Rasyoncu arkadaş geldi yem şirketinden önerisi de şu yine iki römork olsun kisirlara(duveler , kurudakiler vs) birde Sağmallara ayrı bi römork saat dörtte verilecek bu 24 saatlik yiyeceği olacak hayvanın. Fenni yemler ise klasik olarak yine sabah akşam hayvana göre verilecek. </p><p></p><p></p><p>Buraya kadar herşey Güzel hatta is yoğunluğunu da azaltıyor fakat pratikte gerçekten etkili mi bu sistem</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="entelmaganda, post: 879158, member: 20556"] [b]Ynt: Rasyon Hazırlama Programı ve Kullanımı (resimli anlatım)[/b] Yılmaz hocam bizim karma römorkunun da kantar yok . Günde iki sefer doluyor sabah ve akşam olmak üzere. Bütün hayvanlar ortak yiyor slaj ve saman karisimindan . Sağmal ineklere sıra geldiğinde ise yonca atılıyor bu şekilde yürüyor . Fakat belirsizlik var kimin ne kadar kaç kg tukettiginde. Rasyoncu arkadaş geldi yem şirketinden önerisi de şu yine iki römork olsun kisirlara(duveler , kurudakiler vs) birde Sağmallara ayrı bi römork saat dörtte verilecek bu 24 saatlik yiyeceği olacak hayvanın. Fenni yemler ise klasik olarak yine sabah akşam hayvana göre verilecek. Buraya kadar herşey Güzel hatta is yoğunluğunu da azaltıyor fakat pratikte gerçekten etkili mi bu sistem [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Bilgi Kutusu
Rasyon Hazırlama Programı ve Kullanımı (resimli anlatım)
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt