Herkese selamlar kubota m8540 traktörümüz var önü biraz hafif su dolduracam ama lastikler radial su doldurmam için iç lastik almam lazım mı?
İç lastiksiz su doldursam cant çürür müİçinde bir miktar hava kalması lazim hava kalmazsa lastiği yarar ilk seferde
12.4 r24 on lastik yaklaşık kaç kg su aliyor?
Herkese selamlar kubota m8540 traktörümüz var önü biraz hafif su dolduracam ama lastikler radial su doldurmam için iç lastik almam lazım mı?
Enes bey bu gerçekten doğru mu. Yani kendi başınıza geldimi. Çok şaşırdım bazen bende td65b nin on lastiklerine düşünüyorum ama insan acaba diye huzursuz oluyor radyal olunca. Daha önce 480nin arkalara doldurmuştum ama samrel vardı.MF 285 arka tekerlere su doldurulmuş fabrika çıkışı. Sıfır alınmıştı o zaman, sonrakilerde su yoktu. Su şamyelin içine basılmış.
Enes bey bu gerçekten doğru mu. Yani kendi başınıza geldimi. Çok şaşırdım bazen bende td65b nin on lastiklerine düşünüyorum ama insan acaba diye huzursuz oluyor radyal olunca. Daha önce 480nin arkalara doldurmuştum ama samrel vardı.
Bende zaten ağırlıksız olusuna şaşırıyordum.Evet, zaten büyük dev traktörlerin arka tekerlerinde ağırlık yok dikkat edersen. Çoğunda su var.
Sıkıntı çıkarır iç lastik koymalısınİç lastiksiz su doldursam cant çürür mü
Sıkıntı çıkarır iç lastik koymalısın
Deneyimlerini bekliyoruzSaol abi iç lastik aldım doldurdum
Deneyimlerini bekliyoruz
Kaç litre su aldığını ölçtün mü kilo fazlasını anlardıkEn kısa zamanda video atarım abi.
Kaç litre su aldığını ölçtün mü kilo fazlasını anlardık
kubotanın onu hafif değil 10 tane agırlık var 40 45 kg civarı tam aklımda değil daha ne olsun ama arkası hafif bak. bendede 9540 var ben sırabagımsız makina takıyorum o zaman bile sıkıntısı olmuyor.
9lu merdaneli patlatma takıyorum ön lastikler patinaj yapıyodu ondan su duldurdum abi.