Normali çok güzeli anlatıyorlar ışın işlem gördüğü için tutmuyor traktörü dönerlisi etrafta yok dönerli pulluğu çevremizde kullananlat çoğalmadı eniz köyüm hiç yokDoğanlar dönerli pulluğu nasil alınır mı
Satmaya kalkınca alan yok para vermiyorlarDoğanlar dönerli pulluğu nasil alınır mı
Normali çok güzeli anlatıyorlar ışın işlem gördüğü için tutmuyor traktörü dönerlisi etrafta yok dönerli pulluğu çevremizde kullananlat çoğalmadı eniz köyüm hiç yok
teknolojiyi takip etmek lazım,Doğanlar dönerli pulluğu nasil alınır mı
teknolojiyi takip etmek lazım,
marka için bişey diyemem kimi doğanlar der kimi ünlü kimi alpler,marka tercihi bana göre sigara markası tercih etmk gibi fiyatları farklı sadece ama içtiğin zehir totalde aynı
12-14-16 ayarlı ünlü yaylı pulluk kullanıyoruz klasikçiler batmaz-kullanılmaz -vs vs her tarafına kulp takmıştı o günün şartında 2 klasik pulluk parasıydı.şimdi almak isteyen çok ama çok pahalı.
toprağına göre,arazine göre al geç kullan rahatını da düşün.
bugün alım imkanım olsa,marka farketmeksizin ızgara kulak yaylı dönerli pulluk alırdım,başta alışmak zor gelebilir ama insan rahata daha kolay alışır diye düşünüyorum
fiyat nerelerde şuanda acaba?
Markası nedirBir kişi dönerli pulluğu alsın, getirip kullansın.Gören herkes alıp kullanır .İki gün önce buğday yerlerini sürerken daha önce normal pullukla yaptığım sürümleri hatırlayıp onları çok garip ve tuhaf buldum.
Oysa benimde dönerliyle daha üçüncü sezonum.
Bizimki ünlü 4+1 yaylı şuan için 4 lü olarak kullanıyoruz.Markası nedir
Benimki ÜnlüMarkası nedir
gayet güzel hocam ünlüden daha iyi diyebilirim saglamlık çelik yapısında, ünlüye parçayı DOĞANLAR sağlıyormuş diyor kimileri aynı bölğede parcalı burunlar daha cok dayanıyor ünlünün ismi var şuanda Doğanlar alırsanız pişman olmazsınız 4 yıldır kullanıyoruzDoğanlar dönerli pulluğu nasil alınır mı