Dün akşam pulluğun bıçaklarını değiştirdik. 4 dekar deneme yaparak nadaslara başaldım. Yumuşak topraklı tarlalar tava gelmiş beni sürün diyor. Ağır topraklı tarlalara biraz zaman var. Bugün yağan 5 saat sağanak yağış bu süreyi 1 hafta uzattı. Orjinal Alpler ürünü bıçaklar 600 dekarda körleniyor tadı kalmıyor. Acaba sizlerde kaç dekar sürüyor :S Yeni bıçakları takınca sürümün daha derin olmasına rağmen motor pulluğu dinlemiyor Pulluğun tekerini yukarı kaldırdım daha derin sürüyor seri 1 de çektiği sürece aynı ayar devam çok güzel oluyor.
Bunlarda yarım kalan patates ekiminden görüntüler. Baktık yağmur yağıyor kapalı kasa H-100 ' ün arkaya oturduk semaveri de aldık yağmur yağarken süper oldu iyiki yağmur yağdı yarım kaldı ;D Fotoğraflardan sonra daha çok yağdı köyün içi göl gibiydi eğlenceli oldu ;D
Bunlarda yarım kalan patates ekiminden görüntüler. Baktık yağmur yağıyor kapalı kasa H-100 ' ün arkaya oturduk semaveri de aldık yağmur yağarken süper oldu iyiki yağmur yağdı yarım kaldı ;D Fotoğraflardan sonra daha çok yağdı köyün içi göl gibiydi eğlenceli oldu ;D