Tohumu nerden temin ettiniz? Bende düşünüyorum bu çeşiti
konya dan bir tohumcu isterseniz iletişim bilgilerini verebilirim
Ben konyadayım zaten nakliye problem değil banaTamam telefon numarasını verin,bide nakliye işini nasıl hallettiniz
Ben yıllarca ektim güzel buğday rennanArkadaşlar renan buğday hakkında bilgisi olan var mı?
Ektiniz herhalde demi verimleri nasıldı para ediyormuLucilla asiri sogua dayanikli bugday degil. Fakat kardeslenme yapisi yuksek. Soguk almayan kisimlara ekmekte fayda var. Orta erkenci verimli bir cesit...
22 dekarda 4 dekar çok yav330 kg ortalama verim aldigim bolgede 400 kg uzeri lucilla verimi aldim. 22 donumde deneme sansim oldu fakat arazinin soguk alan 4 donumu gitmisti. Ona rahmen guzel bir cesit. Pacal sattigim icin degerlerini bilmiyorum.
Bu verimi sulu şart lardami aldınız yoksa kurumu. Birde dönüme (1000m2) kaç kg tohum kullanıyorsunuzbu arada iki yıl sonra cevap vermek gerekirse kendi konuma
dekara 750 kg verimi alıyoruz şu anda verim olarak süper
ama satışta rakam düşük gidiyor bu sene 1300 ile 1400 arası sattık çok düşük değil belki ama yinede bi esperya değil
Senin cevap vermenden iki yıl sonra da ben ektim bu sene .nadas yerine ektim inşallah iyi olur..bu arada iki yıl sonra cevap vermek gerekirse kendi konuma
dekara 750 kg verimi alıyoruz şu anda verim olarak süper
ama satışta rakam düşük gidiyor bu sene 1300 ile 1400 arası sattık çok düşük değil belki ama yinede bi esperya değil