PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
PRODESÜRLER KONUSUNDA YARDIM
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="mehmetdenizli" data-source="post: 1132475" data-attributes="member: 74721"><p>Arkadaşlar bilen varsa sorularıma yardımcı olmanızı bekliyorum. 30dönüm (30.000metrekare) yer aldım.Ahır ve 70metrekare bakıcı evi projesi çizdirip onaylattım.Ben hayvancılıgı bilmiyorum ama eşim fazlasıyla tecrübeli.Oyüzden böyle bir işe niyetlendik.Cebimdeki param sınırlı</p><p>Ruhsatım şuan şantiye olarak göründüyü için, içine evi yapıp elektiriyi baglayabiliyorum 5yıl sürem var tamamen bitirmek için.</p><p>1- Çizilen projeye göre ahırı yapacak param yok.Basit ama uygun gecici bir ahır yapıp projedekini yapana kadar kullanmak istiyorum.Bu durumda farklı bir ilçede 20km uzagımda uzun vadeli kira sözleşmesi yapabileceyim işletme numarası olan kiralık gösterebileceyim bir ahır var.Bu sözleşme ile 7yıllık krediden kullanabilirmiyim 10sagmal düşünüyorum.</p><p>2-Kredi verirlerse hayvana ikidebir gelip bakıyorlarmı çünkü hayvan aslında kendi yerimde kalacak. Bu prosedürü nasıl aşarım.</p><p>3-Çks belgem yok bunu kredi başvurusundan ne kadar önce çıkartmalıyım bununla ilgili bir kısıtlama yada ön süre şertı varmı.Ayrıca istediyim bir tarıhte gidip çıkarabiliyormuyum</p><p>4-Hayvanı ziraat kendisimi temin ediyor yoksa ben gidip herhangi bir çiftlikten seçebiliyormuyum.</p><p>5-Kredi için ziraatemi, tarım krediyemi, gitmeliyim veya bu işin en kolay yolu hangisi.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mehmetdenizli, post: 1132475, member: 74721"] Arkadaşlar bilen varsa sorularıma yardımcı olmanızı bekliyorum. 30dönüm (30.000metrekare) yer aldım.Ahır ve 70metrekare bakıcı evi projesi çizdirip onaylattım.Ben hayvancılıgı bilmiyorum ama eşim fazlasıyla tecrübeli.Oyüzden böyle bir işe niyetlendik.Cebimdeki param sınırlı Ruhsatım şuan şantiye olarak göründüyü için, içine evi yapıp elektiriyi baglayabiliyorum 5yıl sürem var tamamen bitirmek için. 1- Çizilen projeye göre ahırı yapacak param yok.Basit ama uygun gecici bir ahır yapıp projedekini yapana kadar kullanmak istiyorum.Bu durumda farklı bir ilçede 20km uzagımda uzun vadeli kira sözleşmesi yapabileceyim işletme numarası olan kiralık gösterebileceyim bir ahır var.Bu sözleşme ile 7yıllık krediden kullanabilirmiyim 10sagmal düşünüyorum. 2-Kredi verirlerse hayvana ikidebir gelip bakıyorlarmı çünkü hayvan aslında kendi yerimde kalacak. Bu prosedürü nasıl aşarım. 3-Çks belgem yok bunu kredi başvurusundan ne kadar önce çıkartmalıyım bununla ilgili bir kısıtlama yada ön süre şertı varmı.Ayrıca istediyim bir tarıhte gidip çıkarabiliyormuyum 4-Hayvanı ziraat kendisimi temin ediyor yoksa ben gidip herhangi bir çiftlikten seçebiliyormuyum. 5-Kredi için ziraatemi, tarım krediyemi, gitmeliyim veya bu işin en kolay yolu hangisi. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
PRODESÜRLER KONUSUNDA YARDIM
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt