PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
piyasalar beni yeni traktörden mahrum etti.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Göktürk." data-source="post: 1443749" data-attributes="member: 25349"><p>Traktör yorumlarınıza değil başka konuya dikkat çekeyim.</p><p>Koç'u Koç yapan ürünleri kadar bayilerine de verdiği önem ve değerdir.Onları ailesinden bir parça gibi görür.Her yörede o yörenin yerli, köklü, tanınmış ailelerini ürünlerine ( Arçelik, NH vb) bayi olarak seçer. Ülkeye birçok konuda örnek olmaya çalışır.Son olarak OPET akaryakıt istasyonları pompalarında hanım personel istihdam etmeye başladı.Suna Kıraç, kitabında iki düğün yaptıklarını, babası Vehbi Koç'un 1500 kişilik ilk düğünde kalabalıktan sıkılması üzerine ''Kızım onlar Türkiye'nin dört tarafından gelen bayilerimiz, onlar ailemizin bir parçası''dediğini yazar.Düğünden sonra arkadaşlarıyla gece kulübüne gidip orada da kendi aralarında eğlence yaptıklarını anlatır.</p><p>Yani, bayi Koç için çok önemlidir. Bayilerin ek para istemelerinden haberleri var mıdır, bilmiyorum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Göktürk., post: 1443749, member: 25349"] Traktör yorumlarınıza değil başka konuya dikkat çekeyim. Koç'u Koç yapan ürünleri kadar bayilerine de verdiği önem ve değerdir.Onları ailesinden bir parça gibi görür.Her yörede o yörenin yerli, köklü, tanınmış ailelerini ürünlerine ( Arçelik, NH vb) bayi olarak seçer. Ülkeye birçok konuda örnek olmaya çalışır.Son olarak OPET akaryakıt istasyonları pompalarında hanım personel istihdam etmeye başladı.Suna Kıraç, kitabında iki düğün yaptıklarını, babası Vehbi Koç'un 1500 kişilik ilk düğünde kalabalıktan sıkılması üzerine ''Kızım onlar Türkiye'nin dört tarafından gelen bayilerimiz, onlar ailemizin bir parçası''dediğini yazar.Düğünden sonra arkadaşlarıyla gece kulübüne gidip orada da kendi aralarında eğlence yaptıklarını anlatır. Yani, bayi Koç için çok önemlidir. Bayilerin ek para istemelerinden haberleri var mıdır, bilmiyorum. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
piyasalar beni yeni traktörden mahrum etti.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt