PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
PEYNİR DENEMESİ
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
Mesaj
<blockquote data-quote="ismail_17" data-source="post: 1462419" data-attributes="member: 25443"><p>Yöntemler farklı olabilir </p><p>Ben şunu hatırlatayım burusella hastalığı süt veya etten insana. geçebilir </p><p>Süt ya kaynatılacak mikroplar ölene kadar yada peynir en az 3 ay tuzlu suda bekletilecek öyle tüketilecek</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ismail_17, post: 1462419, member: 25443"] Yöntemler farklı olabilir Ben şunu hatırlatayım burusella hastalığı süt veya etten insana. geçebilir Süt ya kaynatılacak mikroplar ölene kadar yada peynir en az 3 ay tuzlu suda bekletilecek öyle tüketilecek [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevapla
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
PEYNİR DENEMESİ
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Üst
Alt