PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Perkins Motor Nedir
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="OnurrrCa" data-source="post: 1258855" data-attributes="member: 80552"><p>Aynn katılıyorum daha önce iveko motor kullandım. Suan perkins sisu marcus fiat motor kullanıyorum ama perkins hem cekiş hem yakıt olarak hem dayanıklılık olarak daha üstün geldi bana. Tecrubelerimle konusuyorum. İlk traktör leyland cok durmadı 135 aldık babam amcamlar (5 erkek kardes) uzun zaman perkins kullandılar sonra babam 165 le takas etti. Onuda ağır işlerde kullandılar yağ yakmaya başladı.l 1997 de landini 7860 aldık 19100 saat kullandık çok agır islerde kullandik 99 depreminde cok calısmıstı. 2004 te landini 8860 aldık suan 11000 saatte daha fren ayarı yapılmadı motor süper yag yakma yok. 8865 aldık 12000 saat kullandık. Mccormick tmax 115 i 9000 saat kullanıp landini 5h 100 le takas ettik. Çok perkins eskittik perkins teki cekiş ve yakıt tasarrufu iveko deutz sisu da yok</p><p>Sisu motorlu massey 4709 kullanıyoruz perkins başka</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="OnurrrCa, post: 1258855, member: 80552"] Aynn katılıyorum daha önce iveko motor kullandım. Suan perkins sisu marcus fiat motor kullanıyorum ama perkins hem cekiş hem yakıt olarak hem dayanıklılık olarak daha üstün geldi bana. Tecrubelerimle konusuyorum. İlk traktör leyland cok durmadı 135 aldık babam amcamlar (5 erkek kardes) uzun zaman perkins kullandılar sonra babam 165 le takas etti. Onuda ağır işlerde kullandılar yağ yakmaya başladı.l 1997 de landini 7860 aldık 19100 saat kullandık çok agır islerde kullandik 99 depreminde cok calısmıstı. 2004 te landini 8860 aldık suan 11000 saatte daha fren ayarı yapılmadı motor süper yag yakma yok. 8865 aldık 12000 saat kullandık. Mccormick tmax 115 i 9000 saat kullanıp landini 5h 100 le takas ettik. Çok perkins eskittik perkins teki cekiş ve yakıt tasarrufu iveko deutz sisu da yok Sisu motorlu massey 4709 kullanıyoruz perkins başka [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Perkins Motor Nedir
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt