Patenaj pedalına basamıyorum

Bir hafta önce 1989 model 400 saatte massey ferguson 265 aldık ancak motorun patenaj pedalına basamıyorum geçen gün çamura battı sırf bu yüzden çıkaramadım sorunu nasıl çözebilirim yardımcı olursanız sevinirim. :)

Ynt: Patenaj pedalına basamıyorum

patenaj pedalı dediğiniz KİTLEME sanırım... debriyaja basarak sert şekilde kitleme pedalına basınız çıkarmak içinde firene basmanız yeterli... kitleme pedalı uzun zaman kullanılmadığı zaman pas ve oksit yaptığından pas sökücü sıkarsanız pedala sorun kalmıycaktır...

Ynt: Patenaj pedalına basamıyorum

kcml link=topic=65612.msg743579#msg743579 date=1368546710' Alıntı:
patenaj pedalı dediğiniz KİTLEME sanırım... debriyaja basarak sert şekilde kitleme pedalına basınız çıkarmak içinde firene basmanız yeterli... kitleme pedalı uzun zaman kullanılmadığı zaman pas ve oksit yaptığından pas sökücü sıkarsanız pedala sorun kalmıycaktır...

' Kitleme ' doğrudur :) motor on yıldır hiç garajından çıkmamış oksitlenme mümkün ama dışardan bakınca hiç bişey belli olmuyo firene basmaktan kastınız nedir :)

Hakkımızda

TrakKulüp, içinde 100.000'den fazla konuyu, 1.300.000'den fazla mesajı barındıran Türkiye'nin ilk ve en büyük traktör, tarım ekipmanları ve çiftçilik paylaşım sitesidir. 86.000 üyemiz gibi sizi de aramızda görmek isteriz.
Üst Alt