PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Pas ilacı atalımmı?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Hüseyin 58 58" data-source="post: 1450732" data-attributes="member: 82637"><p>Pas vurursa yani taneye geçerse buruşuk kilo dövmeyen yemlikten de kötü bir ürün cıkıyor üstelik sapıda iş görmez 50 dönümlük tek parça ekiz cinsi beyaz etiketli bugay ektim yer patates yeri ot ilacı ve üre attim taban gübresi atmadım 23 kilo tohum bugday çok güzel gelişti malum hava koşullarından dolayı bütün bölgeyi pas vurdu ekin tam göbekte kelleler kından cıktı bazıları çıkmaktadır insan içine girmeye kıyamıyor ilacı aldım litresi 575 lira 14 dönüme gidiyor ilk fırsatta girdim 2 vites 20 gazla attim hastalıklı yapraklar ilerlemedi durdu başaklar çıktı içleri dolu hiç bir sıkıntı kalmadı gibi bir metre genişlik yaklaşık 100 metre sınır kenarına ilaç değmemiş oranın tane içine işlemiş geri kalanda bir sıkıntı kalmadı çiğnenen yerler düzelmedi doğal olarak ama ölmedide başak dik sap yatık 50 dönüme ilaç attim çiğneyerek verilen zarar 1 dönüm gelmez oda yine zarar sayılmaz </p><p>Ekine girip ilaç attım çoğu girme dedi simdi fark ortada allahtan bir elem keder olmassa dönüme 550 600 kilo tahmin ediyorum inşallah 27 mayısta ilaç attim</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Hüseyin 58 58, post: 1450732, member: 82637"] Pas vurursa yani taneye geçerse buruşuk kilo dövmeyen yemlikten de kötü bir ürün cıkıyor üstelik sapıda iş görmez 50 dönümlük tek parça ekiz cinsi beyaz etiketli bugay ektim yer patates yeri ot ilacı ve üre attim taban gübresi atmadım 23 kilo tohum bugday çok güzel gelişti malum hava koşullarından dolayı bütün bölgeyi pas vurdu ekin tam göbekte kelleler kından cıktı bazıları çıkmaktadır insan içine girmeye kıyamıyor ilacı aldım litresi 575 lira 14 dönüme gidiyor ilk fırsatta girdim 2 vites 20 gazla attim hastalıklı yapraklar ilerlemedi durdu başaklar çıktı içleri dolu hiç bir sıkıntı kalmadı gibi bir metre genişlik yaklaşık 100 metre sınır kenarına ilaç değmemiş oranın tane içine işlemiş geri kalanda bir sıkıntı kalmadı çiğnenen yerler düzelmedi doğal olarak ama ölmedide başak dik sap yatık 50 dönüme ilaç attim çiğneyerek verilen zarar 1 dönüm gelmez oda yine zarar sayılmaz Ekine girip ilaç attım çoğu girme dedi simdi fark ortada allahtan bir elem keder olmassa dönüme 550 600 kilo tahmin ediyorum inşallah 27 mayısta ilaç attim [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Pas ilacı atalımmı?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt