PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Pancarcılar buraya 2025
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Mmurat(mecidiyeli)" data-source="post: 1468726" data-attributes="member: 95971"><p>"Pancar için 10 kg saf fosfor tabana yeterli oluyor. Bu da şu anlama geliyor:35 kg 12.30.12 gübre,20 kg DAP veya50 kg 20.20.0 gübre kullanırsanız ihtiyacınızı karşılarsınız.</p><p>Fazlası vicdanınızı rahatlatabilir, ama gereğinden fazlasını atmak israftan başka bir şey değil. Bizim bölgede potasyum seviyeleri yüksek olduğu için, ben taban gübresi olarak potasyumlu gübrelere para harcamak yerine DAP tercih ediyorum.Tohum ekiminde temel mantık, tüm tohumların aynı derinliğe yerleştirilmesini sağlayacak iyi bir tesviye yapmak ve tohumların kontrolümüz dışında fazla derine gitmesini engelleyecek şekilde zemini güzelce sıkıştırmaktır. Elinizdeki ekipmanlara ve iklim koşullarınıza bağlı olarak hedefiniz bu olmalı."</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mmurat(mecidiyeli), post: 1468726, member: 95971"] "Pancar için 10 kg saf fosfor tabana yeterli oluyor. Bu da şu anlama geliyor:35 kg 12.30.12 gübre,20 kg DAP veya50 kg 20.20.0 gübre kullanırsanız ihtiyacınızı karşılarsınız. Fazlası vicdanınızı rahatlatabilir, ama gereğinden fazlasını atmak israftan başka bir şey değil. Bizim bölgede potasyum seviyeleri yüksek olduğu için, ben taban gübresi olarak potasyumlu gübrelere para harcamak yerine DAP tercih ediyorum.Tohum ekiminde temel mantık, tüm tohumların aynı derinliğe yerleştirilmesini sağlayacak iyi bir tesviye yapmak ve tohumların kontrolümüz dışında fazla derine gitmesini engelleyecek şekilde zemini güzelce sıkıştırmaktır. Elinizdeki ekipmanlara ve iklim koşullarınıza bağlı olarak hedefiniz bu olmalı." [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Pancarcılar buraya 2025
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt