Eskişehir merkezde önümüzdeki yıl için kota arıyorum satmayı düşünen arkadaşlar varsa irtibata gecebılırız
TrakKulüp Mobil Uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Eskisehirde satis veya devredilmesi yasaklanmis diye bir soylenti var bnde alacaktim bekliyoruz kantar cavuslari 15-20 gune netlesek diyor da baklm ne olacakEskişehir merkezde önümüzdeki yıl için kota arıyorum satmayı düşünen arkadaşlar varsa irtibata gecebılırız
Eskisehirde satis veya devredilmesi yasaklanmis diye bir soylenti var bnde alacaktim bekliyoruz kantar cavuslari 15-20 gune netlesek diyor da baklm ne olacak
Cok pahalanmış kota önceki senelerde cok cuzi bir paraya satılıyordu bu sene cok artıs olmus.Çok yüksek ya 40 liraya kota mı alınır kardeşim 10 ton alsam 400 lira kota parası ver gel de isyan etme yazık gunah bu çiftçiye
ne olursa olsun ülkemizde ki şeker politikası çok ilginç çiftçisine ektirmiooooo dışardan ithal ediyoruz ucuz olsa hadi nese de dolar Euro durumu belli valla soğudum şeker pancarı ekmektenCok pahalanmış kota önceki senelerde cok cuzi bir paraya satılıyordu bu sene cok artıs olmus.