29 nisan da ektigim Progen (flash) cesidi pamuğun son durumu bu sekilde
Su ana kadar yaprakdan bi gubre uygulamasi bide ot ilaci attim. 1 2 gune kadar capa makinasi cekmeyi planliyorum
Su ana kadar yaprakdan bi gubre uygulamasi bide ot ilaci attim. 1 2 gune kadar capa makinasi cekmeyi planliyorum
Seyreltme yapilmiyacak bu sekilde kalacak 3.5 kilo tohum var burada saolun cok teşekkürler..Maşallah güzel çıkış yapmış seyretme yapılacak mi bu şekil mi kalacak
Saolun genel görünüş olarak temiz ama ara ara var attım bende ne olur ne olmaz. Yaprak gubresi olarak deniz yosunu kullandık şimdilik..Maşallah güzel görünüyor pamuğun, ot ilacı attım demişsin ama tarla temiz görünüyor, yaprak gübresi ne kullanıyorsun?
Cok saol ustam teşekkür ederim..masallah bereketli olsun usta
Saol kardesim allah razı olsunMaaşAllah ali abi bereketli olsun
Cok guzel masallah bir nazar boncugu azin tarlanin basina,Allah emeginizin karsiligini almayi nasip etsin
Amin rabbim cumlemizin emeginin karşılığını verir insallah. Nazar boncugu deyilde dana kafasi ascam bulabilirsem herkez oyle diyorCok guzel masallah bir nazar boncugu azin tarlanin basina,Allah emeginizin karsiligini almayi nasip etsin
Deniz yosunu baya faydalı ozaman , deniz yosunu hakkında biraz bilgi verebilirmisin nezaman atıyoruz kaç gram kullanılır.Saolun genel görünüş olarak temiz ama ara ara var attım bende ne olur ne olmaz. Yaprak gubresi olarak deniz yosunu kullandık şimdilik..
z yosununu 2 3 yildir kullaniyoruz. Pamuk 4 yaprak olmaya baslayica ara çapasindan önce dekara 50 gr olacak sekikde uyguladik. Hem pamuga bu donemde canlılık veriyor hemde ot ilaci atmistim onun pamuga olan etkisini en aza indirgiyor böyle pamuk buyume ve gelismesine duraksamadan devam ediyor. Deniz yosununun marka olarak çesidi çok ve kolay bulunur dekar maliyetide fazla deyilDeniz yosunu baya faydalı ozaman , deniz yosunu hakkında biraz bilgi verebilirmisin nezaman atıyoruz kaç gram kullanılır.