Paksan 8002E balya makinası

Cemal abi bahsettiğin model 150cm pikap genişliğine sahip.

Bizim Bc5040'ın ki 155cm ki o bile yüksek verimli yerlerde sıkıntı çıkarıyor. Yunus,Bc5050 veya muadil Galighnani öneririm.

BC5050den çokmemnunuz . 165cm iş genişliğine sahip, seri şanzımanlı makina. BC5040a rahat 1-2 vites fark atıyor. Bi düşün bence.

Cemal abi bahsettiğin model 150cm pikap genişliğine sahip.

Bizim Bc5040'ın ki 155cm ki o bile yüksek verimli yerlerde sıkıntı çıkarıyor. Yunus,Bc5050 veya muadil Galighnani öneririm.

BC5050den çokmemnunuz . 165cm iş genişliğine sahip, seri şanzımanlı makina. BC5040a rahat 1-2 vites fark atıyor. Bi düşün bence.
Sağol kardeşim dedeğin makinalar 100 bin tl üzeri makinalar paksan servis ve bayi bize yakın oyuzden tercih ettik

Paksandan şaşma derim. Tamamen kalite odaklı çalışan bir firma. Benim makina 50.000 balya oldu sadece piston kızakları değişti. Başka hiçbir yerine anahtar değmedi. Çevremdeki diğer marka makina kullanan arkadaşlar servisten çıkamıyor. İkinci makinayı alsam hiç tereddütsüz paksan alırdım.

Paksandan şaşma derim. Tamamen kalite odaklı çalışan bir firma. Benim makina 50.000 balya oldu sadece piston kızakları değişti. Başka hiçbir yerine anahtar değmedi. Çevremdeki diğer marka makina kullanan arkadaşlar servisten çıkamıyor. İkinci makinayı alsam hiç tereddütsüz paksan alırdım.
Teşekkür ederim
Kac model makinaniz
Yeniler piston kizaklarini bilyali yapmişlar
Makinamizda bu
FB_IMG_1566821640961.jpg
Ekli dosyayı görüntüle 40554
FB_IMG_1566821634123.jpg
FB_IMG_1566821631041.jpg

Benim makina süper s 8002 model. bilyalı piston kızaklarını bi ara galignani denemişti fakat kalitesiz rulman nedeni ile çok sıkıntı çıkmıştı. Fakat paksanda sıkıntı çıkacağını sanmam. Ama bana sorarsan en sıkıntısız olanı bilyasız kızak.

Paksan güzel marka benim işimi yapan piyasaya çalışan arkadaşta paksan kullanıyor
Yunus modeli toplayicilari daha geniş daha uygun sanki fiyatı cok farkli değilse
Kullanan arkadaşlardan şikayet duymadım abi bunda karar kıldık abi
Benim makina süper s 8002 model. bilyalı piston kızaklarını bi ara galignani denemişti fakat kalitesiz rulman nedeni ile çok sıkıntı çıkmıştı. Fakat paksanda sıkıntı çıkacağını sanmam. Ama bana sorarsan en sıkıntısız olanı bilyasız kızak.
Hayırlısı bakalım
Hayırlısı ile güle güle balya bağla Cemal kardeşim.
Allah razı olsun abi

• Beğen
Tepkiler: ismailozmen74