PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Özka Lastik
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="cemal ÖZTÜRK" data-source="post: 1444991" data-attributes="member: 6672"><p>Dün fabika ile gorüştükten sonra </p><p>Tekrar aldim yere geldim </p><p>Faturamı verirmisin fatura vermiyor</p><p>Sonra ben bu lastiklerin degişimini istiyorum dedim</p><p>Bana sen bunu 8 ay kullanışssın 3 bi tl üste alırım değişim yaparim dedi</p><p>Ben sikayette buluncam dedim git nere şikayet edersen et dedi</p><p>İlk tüketici hakem heyetine orası fatura olmadıgı icin savcılığa gonderdi</p><p>Savcılıga durumu anlattim faturamı da vermiyor diye </p><p>Karakola sikayet önce edecekmisiz </p><p>1 saat durumu anlattım elimde sadice banka dekontu ve lastik bedeli diye aciķlamada yazıyor</p><p>Sonrası şikayet dilekcesi mahkeme olucak ve bu 8 ay once alınmiş bi ürun 6 ay sonra hicbir hak talep edemicemizi söyledi </p><p>Mahkemede o itiraz eder ben buna o lastiği uygun verdim falan filan oyüzdün yine herzamanki gibi mağdur biz olduk</p><p>Siz siz olun en ufak alışveriste bile fatura gerekirse teslim fişinı alin bu benim arkadaş yok akraba bana yapmaz demeyin en az 30 40 yıllık bir esnaf bunu bize yapan</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="cemal ÖZTÜRK, post: 1444991, member: 6672"] Dün fabika ile gorüştükten sonra Tekrar aldim yere geldim Faturamı verirmisin fatura vermiyor Sonra ben bu lastiklerin degişimini istiyorum dedim Bana sen bunu 8 ay kullanışssın 3 bi tl üste alırım değişim yaparim dedi Ben sikayette buluncam dedim git nere şikayet edersen et dedi İlk tüketici hakem heyetine orası fatura olmadıgı icin savcılığa gonderdi Savcılıga durumu anlattim faturamı da vermiyor diye Karakola sikayet önce edecekmisiz 1 saat durumu anlattım elimde sadice banka dekontu ve lastik bedeli diye aciķlamada yazıyor Sonrası şikayet dilekcesi mahkeme olucak ve bu 8 ay once alınmiş bi ürun 6 ay sonra hicbir hak talep edemicemizi söyledi Mahkemede o itiraz eder ben buna o lastiği uygun verdim falan filan oyüzdün yine herzamanki gibi mağdur biz olduk Siz siz olun en ufak alışveriste bile fatura gerekirse teslim fişinı alin bu benim arkadaş yok akraba bana yapmaz demeyin en az 30 40 yıllık bir esnaf bunu bize yapan [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Özka Lastik
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt