PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
OTOMATİK DÜMENLEME
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Mmurat(mecidiyeli)" data-source="post: 1436928" data-attributes="member: 95971"><p>Ben bugün e-survey markasının cihazını taktırdım.</p><p>Cihazda simkart takma yeri var.ya cihaza takacağım simkart sayesinde ya da kendi cep telefonumdan paylaşacağım wi-fi ile cihaz internete bağlanacak.internet cihazda illaki olmak zorunda.</p><p>İnternet haricinde tapu kadastronun bir hizmeti olan TUSAGA sistemine üyelik açmak lazım.tusaga denilen sistem devletin bir hizmeti olup sürekli olarak GPS verisi yayınlayan bir sistem.internet bağlantısı sayesinde tusagadan anlık olarak yayınlanan GPS verileri cihaza iletilecek.tusaganın yıllık üyelik ücreti 1000lira.</p><p>Ancak e-survey'in dümenlemesinin Türkiye distribütörü kendi baz istasyonlarını kuruyormuş, satış yaptığı bölgelere.kendi baz istasyonlarını kurmalarının sebebi de tusagadan daha kaliteli ve daha kesintisiz GPS sinyali yayınlamakmış.1 ay içinde bizim buraya da kuracaklar.onların kurduğu baz istasyonuna da yıllık 700 lira üyelik ücreti olacakmış.hatta bugün cihazı takarken boşuna tusaga'ya üye olup para verme 1 ay içinde baz istasyonumuzu kuracağız dediler.</p><p></p><p>Otomatik dümenlemelerle ilgili çok ciddi bir bilgi kirliliği var.benim cihazı aldığım kişiler tusaga üyeliği olmayan ya da sizinki gibi kendi rtk istasyonu olmayan cihazların dümenleme yapamayacağını söylüyor.geçen bizim burada fuar vardı, fuardaki otomatik dümenlemeciler de sadece simkart olması yeterli falan dediler, tusagadan ya da baz istasyonundan falan bahsetmediler.bu aldığım cihaz umarım iyi çıkar.yarın havalı makineyi takıp tarla denemesine gideceğiz, durumu yine buradan yazacağım.</p><p>Hangi peygamberin ümmeti olacağımızı şaşırdık .GPS konusu teknik bir konu olduğu için en iyi, en kaliteli sistem nedir çözemiyoruz.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mmurat(mecidiyeli), post: 1436928, member: 95971"] Ben bugün e-survey markasının cihazını taktırdım. Cihazda simkart takma yeri var.ya cihaza takacağım simkart sayesinde ya da kendi cep telefonumdan paylaşacağım wi-fi ile cihaz internete bağlanacak.internet cihazda illaki olmak zorunda. İnternet haricinde tapu kadastronun bir hizmeti olan TUSAGA sistemine üyelik açmak lazım.tusaga denilen sistem devletin bir hizmeti olup sürekli olarak GPS verisi yayınlayan bir sistem.internet bağlantısı sayesinde tusagadan anlık olarak yayınlanan GPS verileri cihaza iletilecek.tusaganın yıllık üyelik ücreti 1000lira. Ancak e-survey'in dümenlemesinin Türkiye distribütörü kendi baz istasyonlarını kuruyormuş, satış yaptığı bölgelere.kendi baz istasyonlarını kurmalarının sebebi de tusagadan daha kaliteli ve daha kesintisiz GPS sinyali yayınlamakmış.1 ay içinde bizim buraya da kuracaklar.onların kurduğu baz istasyonuna da yıllık 700 lira üyelik ücreti olacakmış.hatta bugün cihazı takarken boşuna tusaga'ya üye olup para verme 1 ay içinde baz istasyonumuzu kuracağız dediler. Otomatik dümenlemelerle ilgili çok ciddi bir bilgi kirliliği var.benim cihazı aldığım kişiler tusaga üyeliği olmayan ya da sizinki gibi kendi rtk istasyonu olmayan cihazların dümenleme yapamayacağını söylüyor.geçen bizim burada fuar vardı, fuardaki otomatik dümenlemeciler de sadece simkart olması yeterli falan dediler, tusagadan ya da baz istasyonundan falan bahsetmediler.bu aldığım cihaz umarım iyi çıkar.yarın havalı makineyi takıp tarla denemesine gideceğiz, durumu yine buradan yazacağım. Hangi peygamberin ümmeti olacağımızı şaşırdık .GPS konusu teknik bir konu olduğu için en iyi, en kaliteli sistem nedir çözemiyoruz. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
OTOMATİK DÜMENLEME
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt