Ot ilacı ile çapasız pancar yetiştiren var mı? işçiden kurtulmak için çapasız ot ilacı ile pancar yetiştiren üreticiler varsa yardımcı olun
valla ben şuan işteyim resimleride bilader çekti gönderdi. ilacın değmediği yer olacağını sanmıyorum, bilader biraz sağlamcıdır gerekirse kanadın birini ikiletir gider şöyle söyleyim tarlanın bi bölgesinde pıtırak 5-6 cm kadar olmuştu ve hasır gibi böyle ne toprak ne pancae görünüyordu.o durumdan bu duruma geldi. daha ilk ara çapası bu yapılan. ekimi de nisan 20-25 arası yaptık.
şimdi sen söyleyince tekrar baktım resime o yeşeren yer keven. tarlanın belli bi bölgesinde var totalde 3-5 dönüm civarı olması lazım, orayı ne yaptıksa kevenden arındıramadık. biladerden resim istedim göderiz göndermez paylaşıcam.Resimlerde az ilerde ot gibi bişey var onlar ne peki
Maşallah güzel olmuş tarlanın her yeri böyle ise bence ikinci ilaca gerek yok cinsi ne pancarınTabanına ilaç atıoKardeşim 16 cm ektimpancar 4 yaprak olunca hektaş tess uyguladım 100ml 1000m2 ye şimdide 2 . Yi uygulayacagım 200 ml dönüme suan ot problemi yok 1 kez arası çekildi traktörleEkli dosyayı görüntüle 28161
Maşallah güzel olmuş tarlanın her yeri böyle ise bence ikinci ilaca gerek yok cinsi ne pancarın
Maşallah Allah nazarlardan saklasın güzel olmuş işçiden bi kurtulursak tamamdır
Maşallah çapasız ilaçla bu duruma geldiyse başarmışsınız çok güzel görünüyorTabanına ilaç atıoKardeşim 16 cm ektimpancar 4 yaprak olunca hektaş tess uyguladım 100ml 1000m2 ye şimdide 2 . Yi uygulayacagım 200 ml dönüme suan ot problemi yok 1 kez arası çekildi traktörleEkli dosyayı görüntüle 28161
Maşallah çapasız ilaçla bu duruma geldiyse başarmışsınız çok güzel görünüyor