PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Ot biçme makinesi önerileri
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="YUSUFTUYLUOGLU" data-source="post: 1435014" data-attributes="member: 26155"><p>Konunun başındaki bir iletim....</p><p></p><p>Süpertar veya gaspardo marka önermişim.</p><p>Artur'u bizde biliyoruz,</p><p>Fakat tercihi yukarıdaki 2 markadan yana kullandık,</p><p>Ve sizlere tavsiye ettik,</p><p>Nurullah,yazdıklarının tamamını okuyamadım.</p><p>Lakin tahmin ediyorum.</p><p>1.kör bıçakla asla zorlama,</p><p>Son 1 seferi kalsa dahi,</p><p>2.Gergi kayışları sıkı olmasın,</p><p>Bıçak veya zıpka kırılmadan önce kayışlar o zordan kasnak üzerine dönsün ki, zıpka ve bıçaklar korunsun,</p><p>3.Çamurlu veya fare yuvası yerlerde,bıçak ve zıpkalara sıvanan balçık kolların hareketini engeller,</p><p>Yine kırma eğilimi gösterir, bu tür yerlerde gerekirse 10 dakikada bir yakında bulunan suya göm makinenin bıçaklarını yıka.</p><p>Su yığını yoksa yanında 30 lt bidonla su görür, hafif dökerek çalışır halde temizlenmesini sağla.</p><p>Bunlar,her zaman rastlanmayan durumlar.</p><p>Biçmeye elverişli alanlarda,günlük 100 dekar biçeriz.</p><p>En ufak bir zarar görmeyiz.</p><p></p><p>Zıpkanın uzun demirinden kırması,kör bıçak veya çamurlu yaş toprak sıvanmasıdır.(başka kıramazsın)</p><p></p><p>Bıçak kırılması,yer taşına veya sert bir cisme denk gelmesidir(demir parçası v.s.) yoksa kolaykolay kırılmaz.</p><p></p><p>Kör bıçaklar zamanla zıpkalarıda şişirir,zıpkalar yaramaz hale gelir.</p><p></p><p>Keşke dediğim markalardan birini alsaydın,</p><p>Bizde, 3 tekerli lombardini motorlu bcs marka biçer,</p><p>Tamburlu biçer,</p><p>Ve bu zipkalı,(gaspardo ve supertar bicerler bulunur,</p><p>Genelde süpertar ve gaspardo ile sezon biter,</p><p></p><p>Bu işte tecrübe ve dikkat çok önemli,</p><p>Hassas yapılı makineler,</p><p>Umarım işlerin yolunda gider.</p><p>Selamlar.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="YUSUFTUYLUOGLU, post: 1435014, member: 26155"] Konunun başındaki bir iletim.... Süpertar veya gaspardo marka önermişim. Artur'u bizde biliyoruz, Fakat tercihi yukarıdaki 2 markadan yana kullandık, Ve sizlere tavsiye ettik, Nurullah,yazdıklarının tamamını okuyamadım. Lakin tahmin ediyorum. 1.kör bıçakla asla zorlama, Son 1 seferi kalsa dahi, 2.Gergi kayışları sıkı olmasın, Bıçak veya zıpka kırılmadan önce kayışlar o zordan kasnak üzerine dönsün ki, zıpka ve bıçaklar korunsun, 3.Çamurlu veya fare yuvası yerlerde,bıçak ve zıpkalara sıvanan balçık kolların hareketini engeller, Yine kırma eğilimi gösterir, bu tür yerlerde gerekirse 10 dakikada bir yakında bulunan suya göm makinenin bıçaklarını yıka. Su yığını yoksa yanında 30 lt bidonla su görür, hafif dökerek çalışır halde temizlenmesini sağla. Bunlar,her zaman rastlanmayan durumlar. Biçmeye elverişli alanlarda,günlük 100 dekar biçeriz. En ufak bir zarar görmeyiz. Zıpkanın uzun demirinden kırması,kör bıçak veya çamurlu yaş toprak sıvanmasıdır.(başka kıramazsın) Bıçak kırılması,yer taşına veya sert bir cisme denk gelmesidir(demir parçası v.s.) yoksa kolaykolay kırılmaz. Kör bıçaklar zamanla zıpkalarıda şişirir,zıpkalar yaramaz hale gelir. Keşke dediğim markalardan birini alsaydın, Bizde, 3 tekerli lombardini motorlu bcs marka biçer, Tamburlu biçer, Ve bu zipkalı,(gaspardo ve supertar bicerler bulunur, Genelde süpertar ve gaspardo ile sezon biter, Bu işte tecrübe ve dikkat çok önemli, Hassas yapılı makineler, Umarım işlerin yolunda gider. Selamlar. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Ot biçme makinesi önerileri
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt