Bu yag filtresi sizce turbolu traktör için uygun mu bir öncekinin ortasında yaylı bir sistem vardı sanki bu turbosuz eski modeller icin gibi geldi bana satıcı olması gereken bu dedi kafam karıştı
Eski fitnenin içinde yaylı kapak gibi bir sistem vardı bunda yok o mu olması gereken filtre bu mu çözemedim1931018 filtreyi td 65 2012 model (turbolu) için alıp değiştirmiştik.
Yaylı kapak hatırladığım kadarıyla yoktu bizde. Sizin traktör modeli, yılı ne?Eski fitnenin içinde yaylı kapak gibi bir sistem vardı bunda yok o mu olması gereken filtre bu mu çözemedim
2017 model tt 50Yaylı kapak hatırladığım kadarıyla yoktu bizde. Sizin traktör modeli, yılı ne?
Internette ki aramalarda 1931018 filtre nin tt 50 için uyumlu olduğu yazmakta. Ancak turbolu olanlarda fark var mı bilemiyorum2017 model tt 50
Satıcı paranın derdinde önemsemeyen alıp kullanıyor titiz davrananın da aklı karışıyor filtre baş aşagı dik duruyorsa içinde yag tutan bir sistemin olması gerekliÖNEMLİ! Bu filtre yeni çıktı. Yeni faz5 comonrail filtresi. Yenilerde filtre düz duruyo Eskilerde Yağ filtresi ters durduğu için yağ boşalmasin motor geç yağlama yapmasin diye yaylı valf vardı eskilerde. yenilerde fotoğraftaki uzun plastik tüp var yaydan ve cekvalfden tasarruf edip yerine plastik tüp koymuşlar ucuz olsun aynı işi yapsın diye ama yapmıyor 2tane yeni tip filtre kullandım 2 aydır yağ lambası geç sönüyor motor gece yatarsa yağı boşaltıyor yani yağı kaçırıyor. Benim hoşuma gitmedi faz5 e geçtik diye filtreyi de tek tip yapmışlar saçmalık. eski motorlar ne kullanacak orjinal kullanmak isterse. Alırken dikkat edin cekvalfli orjinal filtre alın çakması da çok fazla