Bence geleceği olan bir pazar insanlarda bayağı talep var özellikle son zamanlarda medyanın da etkisiyle insanlar 45 günlük'sanayı' tavuklarına değilde eski usul yetişmiş tavuklara meylediyor dün bir arkadaşımla konuşurken bahsetti 2kg lık tavuğu 40 tl ye almış ve muthiş bir memnunuyet içinde (belki o cok para verdiği içindir) ve çevremdede bir suru insan artık bu tür tavuk alıyor
bu konuda teorik bilgi cok ama pratik bilgi yok bu işi yapan arkadaşlar varmı aramızda?? bize biraz bilgi aktarsın..
benim anlamadığım hastalık riskine karşı yalnızca aşılama yapıyorlarmış diğer broiler çifliklerindeki gibi proflaktıf antibiyotik falan kullanmıyorlar. hastalık olasılığı ne kadar
bunları yetiştirdikten sonra kesimi paketlenmesi pazarlanması nasıl oluyor...
bu konuda teorik bilgi cok ama pratik bilgi yok bu işi yapan arkadaşlar varmı aramızda?? bize biraz bilgi aktarsın..
benim anlamadığım hastalık riskine karşı yalnızca aşılama yapıyorlarmış diğer broiler çifliklerindeki gibi proflaktıf antibiyotik falan kullanmıyorlar. hastalık olasılığı ne kadar
bunları yetiştirdikten sonra kesimi paketlenmesi pazarlanması nasıl oluyor...