PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Organik madde
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ismail_17" data-source="post: 1445299" data-attributes="member: 25443"><p>Bu fotoyu bu yıl çektim </p><p>Ayni tarlada gübreli gübresiz yer nasılda belli</p><p>Yazin tarla boşken atılmış sıvı gübre kendi bildiğine akmış</p><p>Daha önce paylaşmıştım burada bu fotoyu</p><p>Sıvı gübre bio gaz tesisisinden kamyonda 30 ton kadar var yanaşıp boşaltıyor</p><p>İçinde tavuk inek gübresi hatta mezbaha artığı bile var</p><p>Bence çok değerli anlayan için fotodanda belli zaten</p><p>İmkan olsa kişinin kendi ekipmani olsa tarlaya homojen verilse ekili yere bile verilir hiç zarari yakması olmaz</p><p>Bu tabi bit seçenek ama organik madde deyince hayvan gübresi gibi yok</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ismail_17, post: 1445299, member: 25443"] Bu fotoyu bu yıl çektim Ayni tarlada gübreli gübresiz yer nasılda belli Yazin tarla boşken atılmış sıvı gübre kendi bildiğine akmış Daha önce paylaşmıştım burada bu fotoyu Sıvı gübre bio gaz tesisisinden kamyonda 30 ton kadar var yanaşıp boşaltıyor İçinde tavuk inek gübresi hatta mezbaha artığı bile var Bence çok değerli anlayan için fotodanda belli zaten İmkan olsa kişinin kendi ekipmani olsa tarlaya homojen verilse ekili yere bile verilir hiç zarari yakması olmaz Bu tabi bit seçenek ama organik madde deyince hayvan gübresi gibi yok [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Organik madde
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt