PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Balyalama-Paketleme Ekipmanları
Organik dükkan
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Yenikentli123" data-source="post: 1155137" data-attributes="member: 33105"><p>Dükkan açıp vergiye tabi olduğunuzda her ürünün künyesi olmak zorunda dükkan kirası ssk vergi vs derken aylık minimum 2000 TL gideriniz olacak köyde satılan 20 yumurtanın 18 i Kâr ise dükkan açıldığında 5 yumurta kar kalır </p><p>Köyden getirdim domates satıyorum diyemezsiniz künyesi olmayan her ürün için 3000 TL civarında ceza yazar zabıta beyler .Peynir getirirsin son kullanma tarihi üretim yeri işletme numarası parti no isterler etiketi yo diye 20000 bin TL civarında ceza yazar tarım bakanlığına bağlı memur arkadaslar Market sektöründe başımıza gelenleri yazıyorum.Daha fazla bilgi isterseniz verebilirim .Şunu unutmayın dükkandaki her ürünün üreticisi parti numarası okunur sekilde etiketi olmak zorunda . Bu yüzden Bu tarz ufak yerler Hep paketli organik sertifikalı ürünler satarlar .</p><p>Dükkan açtığınızda 8 ayrı kurum kuruluş gelirinize ortak olacak bununla birlikte bu kurumlara hesap vermek zorunda olacaksınız ...Amma uzun yazdim</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Yenikentli123, post: 1155137, member: 33105"] Dükkan açıp vergiye tabi olduğunuzda her ürünün künyesi olmak zorunda dükkan kirası ssk vergi vs derken aylık minimum 2000 TL gideriniz olacak köyde satılan 20 yumurtanın 18 i Kâr ise dükkan açıldığında 5 yumurta kar kalır Köyden getirdim domates satıyorum diyemezsiniz künyesi olmayan her ürün için 3000 TL civarında ceza yazar zabıta beyler .Peynir getirirsin son kullanma tarihi üretim yeri işletme numarası parti no isterler etiketi yo diye 20000 bin TL civarında ceza yazar tarım bakanlığına bağlı memur arkadaslar Market sektöründe başımıza gelenleri yazıyorum.Daha fazla bilgi isterseniz verebilirim .Şunu unutmayın dükkandaki her ürünün üreticisi parti numarası okunur sekilde etiketi olmak zorunda . Bu yüzden Bu tarz ufak yerler Hep paketli organik sertifikalı ürünler satarlar . Dükkan açtığınızda 8 ayrı kurum kuruluş gelirinize ortak olacak bununla birlikte bu kurumlara hesap vermek zorunda olacaksınız ...Amma uzun yazdim [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Balyalama-Paketleme Ekipmanları
Organik dükkan
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt