Teşekkürler şevket abi, gerçekten çok güzle yapmışlar makinayıÇoook güzel.
Maşaallah sübhanallah.
fiyat 9000 tl ama biz eski pırpırı falan verince biraz düştükolay gelsın fıyatı ne
evet cemal abi vfs 900 yazıyo. ilavesiz 900 kiloluk bizimkinde ilave var 1200 lük yaniHayırlı olsun makinede vfs 900 yazıyor sen 1200 diyosun benmi yanlış gordum
Teşekkürler bilgi içinevet cemal abi vfs 900 yazıyo. ilavesiz 900 kiloluk bizimkinde ilave var 1200 lük yani
tesekkür ederim sağolun, insallah daha iyileri nasip olur.Hayırlısı olsun güle güle kullan bizede inşallah nasip olur böyle bir makine
tesekkür ederim sağolun, insallah daha iyileri tüm çiftçilermize nasip olur.
Aynen gaspardonun kardeşi yerli gaspardo diyebilirizHayırlı olsun.Gasparto nun kardeşi galiba
iyi dileklerin için teşekkürler ismail abi daha tam deneme imkanı olmadı sadece bir tarlada denedik. ama ben memenun kalacağımızı düşünuyorum.Hayırlı uğurlu olsun Yücel. Çok güzel ve yakışıklı bir makine. Neredeyse Gaspado zeno fiyatı. İnşallah memnun kalırsınız. Bu arada çiçek hazırlığı ne alemde. Pınarhisar, Lüleburgaz taraflarında bayağı kişi ekiyor. Ben de yarın kısmetse tohum yatağı hazırlığına başlayacağım..
teşekkürler iskender abi gaspardoya göre biraz daha uygun internetten bakmıştım ben gaspardonun 900 lüğüne 13000 tl istiyorlardıMaşallah çok güzel bir makina.aynı gaspardo parasına iyiymiş