Şu dünyada her şey para mı be hep daha fazlası mı olmalı? Ucu sonu 2 karış kefen değil mi be.. Ne olur yani ben de heves edip içinde doğup büyüdüğüm toz toprak ile vakit geçirsem... Arazimiz az diye tarım hayvancılık yapmak benim hakkım değil mi be ? çok şey mi istediğim be yazık değil mi gençliğime yazık değil mi hayallerime heveslerime... Yıllarca ama iyi ama kötü severek yapmaya çalıştım sevdim geleceğimi bu işler üzerine kurmak istedim ama neymiş ARAZİMİZ AZMIŞ... Neymiş BU İŞTE PARA YOKMUŞ AÇLIKTAN ÖLDÜRMEZ YA BE...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Git bir iş bul çalış diyorlar el işinde vakit geçir diyorlar... Onu da yaptık onu da gördük iyi kötü ama ne olur ama az ama çok kendi hayvanlarıma baksam kendi işim olsa elalemle uğraşmasam? Çok şey mi be istediğim....
Hep elalemde gördüm kabinli klimalı 4x4 traktörü imrendim hala da imrenirim ne olurdu be ne olurdu BU YALAN DÜNYADA İKİ KARIŞ DAHA FAZLA OLSAYDI KARA TOPRAK...
Bu hayatta babası bile anlamıyor adamı elin adamı nasıl anlasın be nasıl anlasın ?
Git bir iş bul çalış diyorlar el işinde vakit geçir diyorlar... Onu da yaptık onu da gördük iyi kötü ama ne olur ama az ama çok kendi hayvanlarıma baksam kendi işim olsa elalemle uğraşmasam? Çok şey mi be istediğim....
Hep elalemde gördüm kabinli klimalı 4x4 traktörü imrendim hala da imrenirim ne olurdu be ne olurdu BU YALAN DÜNYADA İKİ KARIŞ DAHA FAZLA OLSAYDI KARA TOPRAK...
Bu hayatta babası bile anlamıyor adamı elin adamı nasıl anlasın be nasıl anlasın ?