Gecen sene nohut yerine arpa ektim pek verim yapmadı buralar kırac arazi acaba diyorum bu sene nohutu biçtir ince yerine bugday eksem mi azda cıksa bugday pahalı bugday ekmek uygun olurmu olursa hangi cins ekleyim
Nohut yerine buğday ekmeyin, arpanın olmadığı yerde buğday hiç olmaz. Bu sene biz nohut yerlerine arpa ektik kuruda 400 ün altına düşmüyor.Gecen sene nohut yerine arpa ektim pek verim yapmadı buralar kırac arazi acaba diyorum bu sene nohutu biçtir ince yerine bugday eksem mi azda cıksa bugday pahalı bugday ekmek uygun olurmu olursa hangi cins ekleyim
Gardaşım bittimi naptınız bizde tarladayız şimdi devam edıyor mahsül ıyıydı galiba sizin köy bereketli olsunBizim bölgenin durumu böyle maalesef sizde Kırıkkale bölgesinden diniz galiba.Bende keskinliyim.Kıraç arazimiz.Ya nohut-arpa şeklinde yada nadas-buğday şeklinde başka alternatif göremiyorum.
Ağbi kısmet olursa yarın bitiyor inşallah.Verim güzel elhamdülillah.Ortalama 350kg civarında.Bir kere su verdiğim yerler 400kg civarı.Bazı bölgelere göre düşük olsada bizim oralar için iyi rakamlar.Gardaşım bittimi naptınız bizde tarladayız şimdi devam edıyor mahsül ıyıydı galiba sizin köy bereketli olsun
Duydum ümüt dayının da ıyıydı bizim köyde fena değil şükürler olsunAğbi kısmet olursa yarın bitiyor inşallah.Verim güzel elhamdülillah.Ortalama 350kg civarında.Bir kere su verdiğim yerler 400kg civarı.Bazı bölgelere göre düşük olsada bizim oralar için iyi rakamlar.
Bereketli olsun ağbi kolay gele.Duydum ümüt dayının da ıyıydı bizim köyde fena değil şükürler olsun