PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
NH T6070 hız sınırlandırıcı yapılabilirmi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="anilakin59" data-source="post: 1466681" data-attributes="member: 102062"><p>Sizin bahsettiğiniz devir sabitleyici benim istediğim devir limitleyici el-ayak gazı ne kadar basarsam basayım ayarladığım deviri geçmeyecek en basiti 5100R lerde vardı görselini koyuyorum. </p><p>Teşekkürler bu arada beğenmenize sevindim traktörüm 2014 model 3000 saatte ikinci el satın aldım 2 ay oluyor. Bu traktörü tüm işlerde kullanıyorum ilaç-gübreden tarla hazırlığına ve ekime kadar ebatları aşırı büyük olmadığı için arkasında gübre kovası bile garip durmuyor. Ağır ekipmanlarda 36lı 4,5metre pottinger 5li derin patlatma 5li 16no pulluk gibi arkasında ufak bile geliyor çok kuvvetli ve rahat kullanımı var kabini geniş parçası bakım maaliyeti ucuz ama yakıtı litre hesabı yapmasamda eski nesil 6silindir bir makina olduğu için günümüz motorlarına göre biraz fazla</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="anilakin59, post: 1466681, member: 102062"] Sizin bahsettiğiniz devir sabitleyici benim istediğim devir limitleyici el-ayak gazı ne kadar basarsam basayım ayarladığım deviri geçmeyecek en basiti 5100R lerde vardı görselini koyuyorum. Teşekkürler bu arada beğenmenize sevindim traktörüm 2014 model 3000 saatte ikinci el satın aldım 2 ay oluyor. Bu traktörü tüm işlerde kullanıyorum ilaç-gübreden tarla hazırlığına ve ekime kadar ebatları aşırı büyük olmadığı için arkasında gübre kovası bile garip durmuyor. Ağır ekipmanlarda 36lı 4,5metre pottinger 5li derin patlatma 5li 16no pulluk gibi arkasında ufak bile geliyor çok kuvvetli ve rahat kullanımı var kabini geniş parçası bakım maaliyeti ucuz ama yakıtı litre hesabı yapmasamda eski nesil 6silindir bir makina olduğu için günümüz motorlarına göre biraz fazla [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
NH T6070 hız sınırlandırıcı yapılabilirmi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt